Öncelikle foruma hoş geldin..Mert konu hakkında söylenecek herşeyi söylemiş neredeyse..Bize pek 1şey bırakmamış

ama benim vectra da bulduğum özellikle kombinleridir..Yani tasarım,donanım,ekonomi vs..Hepsi biryerde bir araç..Her yerde artık var olan mobese ve limitörler ile aşırı hız yapmak,araçların potansiyelini aktüel etmek gerçekten de zorlaştı..Haliyle 130-150 hplerden sonrası gereksiz olmaya başladı..Dikkat ettiyseniz zaten güncel otomobillerde kullanılan motorlar ve verileri de mümkün mertebe düşürüldü..Hal böyle olunca çoğu insanın yöneldikleri araçlar da 1.3-1.5-1.6 100-120 hp arası dizeller ile 1.4,-1.6-2.0 Turbo takviyeliler oldu..Benim de tercihimde vectra c 1.6 almamın sebeplerinden biridir..Donanım olarak da elegance pakettir..LPG kitli aynı zamanda..Dolayısıyla ekonomik ve makul performans sunuyor..
GTS vectra C ler benim de çok ilgimi çekmişti zamanında..Özellikle C sütunu dedikleri arkaya doğru uzayan kelebek camları harkulade göz alıcı..Keşke tüm C kasaları bu şasi tipiyle yapsalardı..Söz gelimi bu tip vectra c ler hatcback iye geçiyor..Bizim kasalar ise notcback..HB-NB.. Görüntü itibariyle jantları,ön-arka karartılmış far ve stopları,ön tamponu ve arka tampon ekiyle spor ve alımlı bir araç..Fakat donanım olarak çok şey sunmuyor..Sunsaydı zaten dünya paralara satılacaktı..Mert in de temas ettiği gibi 2.2 ve atmosferik olması nedeniyle vergi ve performans açısından çok verimli değil..Yurt dışında 1.8, 1.9cdti, 2.0 cdti motorlu GTS kasa vectra c ler var..Türkiye'de de 1-2 tane ilanına denk gelmiştim ama tabi satılması zor böyle araçların..Hem GTS kasa hem de 1.9 cdti satılır mı Allah taş yapar
Linkini verdiğiniz araç gayet diri ve temiz duruyor..Sunroof,deri koltuk(haliyle koltuk ısıtma),rengi zaten çok güzel..İrmscher laser ön panjur,angel ön farlar ve filmli camlar ekstraları..Araba kağıt üstünde OK ama klima motoru sağlam mı,hava yastıkları sağlam mı cd çaları çalışıyor mu? bunlara bakmak lazım..