Vectra b'nin hızlanması hakkında bir soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neden 200 az mı veya neden bu kadar hız merakı?Thy ları ile mi yarışıyorsunuz anlamıyorum?siz arabada kendinizden başka can taşımıyormusunuz?Normal hızda gidenden zaman olarak 10-15 dk kazancın olur uzun yolda bu sürede bir bardak fazla çay içersin hızlı giderek elinize ne geçiyor devlet övünç madalyasımı veriliyor yoksa geride gözü yaşlı insanlar mı bırakmak istiyorsunuz.anlayamıyorum bu hız merakınızı anlatırsanız memnun olurum.ayrıca hiç büyük kaza geçirdiniz mi bu hızlarda geçirenleri gördünüz mü?Adrelin demeyim sakin:)trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım..hız felakettir..

irfan_1' Alıntı:
neden 200 az mı veya neden bu kadar hız merakı?Thy ları ile mi yarışıyorsunuz anlamıyorum?siz arabada kendinizden başka can taşımıyormusunuz?Normal hızda gidenden zaman olarak 10-15 dk kazancın olur uzun yolda bu sürede bir bardak fazla çay içersin hızlı giderek elinize ne geçiyor devlet övünç madalyasımı veriliyor yoksa geride gözü yaşlı insanlar mı bırakmak istiyorsunuz.anlayamıyorum bu hız merakınızı anlatırsanız memnun olurum.ayrıca hiç büyük kaza geçirdiniz mi bu hızlarda geçirenleri gördünüz mü?Adrelin demeyim sakin:)trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım..hız felakettir..
Arkadaşım önceki bir çok defa büyük kaza geçirdim.Ama hiçbiri hızdan değildi.Eğer hız yapmıyacaksan neden güçlü bir araba yada spor araba alınıyor o zaman bir tane 1.2 motor araba alalım hem hız yapmayız hemde benzinden kurtulmuş oluruz.

Aracı Dyno ya çıkar..Tekerlek gücünü ölç çıksın herşey ortaya..

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Aracı Dyno ya çıkar..Tekerlek gücünü ölç çıksın herşey ortaya..
Haklı en iyi test derim ben buna

irfan_1' Alıntı:
:good:

:alkis:

Benim Ankara da bildiğim dyno yapan yer yok.Nerede vardır ve karşıma ne gibi bir ücret çıkar.??

Dynonun doğru çalıştığını nerden bileceksiniz..
Ankara var istanbul yolunda liva pastanesinin arkasında sanayi var orada görmüştüm..

araba 1.6 mı 2.0 mi anlamadım

Aracım 2.0 136 hp'lik vectra b cd

doğrumu bilmiyorum ama araba üreticileri aracı yaparken motorun uzun ömürlü olması için bazı şeyler yapıolarmış.yani aracın 200 e gelince artık daha hiç basmıyosa bu motoru korumadan olabilir.benimkinde böle olduğunu söylediler.

Geri