vectra b2 su eksiltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ekzos dan beyaz duman atıyorsa (yani su buharı) blok contan yanmış olabilir.

bugün biraz daha kucaladım mevzuyu. egzozdan beya duman yok fakat çok fazla olmasada damla damla su atıyo......

bugün biraz daha kucaladım mevzuyu. egzozdan beya duman yok fakat çok fazla olmasada damla damla su atıyo......

Şu günlerde damla damla su atması herhangibir probleme işaret değil.Hatta bir çok yerde eksozdan su atan arac saglıklı motora sahiptir derler.Duman yoksa buda iyiye işaret tabi

Bence aracinizi iyi bir ustaya götürüp birakin kontrol etsin çünkü su kaçaği çok kolay bulunan bir ariza değildir. Motor sicakliğinda x yerden kaçan su kuruyor olabilir. En son işlem silindir kapağini söktürmek olsun. Ayrica silindir kapağindaki çürükler kaynaklaa doldurulabiliyor.
Geçmiş olsun

bugün sanayiye gütürüp su eksiltme mevzusuna baktırdım.
radyatörün sol yanında hararet müşürünün bağlandığı yerden buhar çıkıyodu. kaçak burdan dedi.
suyu komple boşaltıp müşürü söktü teflon sarıp tekrar sıktı fakat eskisi kadar buhar olmasada yinede inceden bir buhar var adam boşaltılan su var o buharlaşıyo dedi.
genede sen bi kaç gün kontrol et yinede eksilme varsa müşürün vidalandığı yer çatlaktır yenisini takarız dedi. bu iş için 15 tl ödedim antifiriz dahil.
şimdi en kötü ihtimalle radyatör değişecek bu radyatörün orjinalı ve yan sanayisi kaç paradır? işçilik ne kadar tutar (sanayide)

Geri