vectra b2 çift kilit cam

SaNCaKTaR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar..bizim vectra b2 lerde (1.6 comfort) çift kilitleme ile camları kaldırma olayı var mı?ben denedim kaldırmadı camları..war da bendeki mi sorunlu acaba yoksa bizim arabada böyle bi özellik yok mu?

orjinalinde çok kumanda ile kalkmıyor camlar. kapıdan elle kilitlerseniz ve sağa doğru tutarsanız o zaman kalkar. kumandadan kalkmasını istiyorsanız bağlatmanız lazım.

anladım...teşekkür ederim ilginize...bağlatmanız gerek derken modül mü bağlatmalıyım_?

o kadarını bende bilmiyorum. oto elektrikçi yardımcı olabilir ama. veya daha öncesinde forumda bu işlerden daha iyi anlayan arkadaşlar, abiler olabilir. onlar yardımcı olacaktır.

çift kilit yapıyor ancak camlar kapanmıyor arkadaşlar...tekrar baktım..sorun güncel..!

kumanda kullanmadan anahtarla kitleyim,tekrar kitleme pozisyonunda tutunca camlar kapanması gerek,comfort da varmı bilmiyorum.Eğer bu şekilde camlar kapanıyorsa, aracı tech-2 ye bağlayıp merkezi kilit bölümüne girip,sanruf kurulu yada şipidak kurulu yaparsanız kumandadan da camlar kapanır ;) Vectra cd aracımda yapmıştım olmuştu.Forumda aratın konusu vardı ;)

Benim b2 aracımda uzaktan kumandanın kapama tuşuna basılı tutulduğunda camlar da yukarı kalkıyor.

çok basit işlem.tech2 ile aracın merkezi kilit beynini omega olarak tanıtacaksınız.kitlerken basılı tutunca ne var ne yok kapanır

işimiz tech2'ye bağlı yani...teşekkür ediyorum ilginize... ;)

çok basit işlem.tech2 ile aracın merkezi kilit beynini omega olarak tanıtacaksınız.kitlerken basılı tutunca ne var ne yok kapanır

Doğru cevap :)

Geri