vectra b vibrasyon

selam arkadaşlar;
benim vectrada bi vibrasyon oluyor kalkışlarda direksiyona zarıltı şeklinde veriyo bu vibrasyon direksiyonu sağa yada sola hafif oynatınca kesilir gibi oluyo ve hızlandımı kesiyo yani sadece kalkışlarda yükteyken yapıyo aynı karter koruma zırıltısı gibi nerden yapar acaba?

geçmiş olsun .

Son düzenleme:
manifol çatlağı gibi değil öyle bişey değil bu motor takozları ile alakalı bi durum ama baktıramadım iş güç fırsat bulamadım.

egsoz manifoldu nu kast etmedim emme manifolt du nu kastettim özellikle araç ilk şalıştırmada kalkarken vibrasyon ve ses yapıyor ısınınca kesiyor ancak senin anlattığın kadar güçlü bir titreme olmuyor.

anladım,
benim olay farklı galiba bakalım kısmetse baktıracağım,
aslında alıştım bu titreşim e.:)

Benim direksiyondan geliyo arabayı sattıracak bana az kaldı 2 ustaya götürüm bulamadı

Direksiyon kutusu yağ kaçırıyorsa bi titremeyi ve sesi yapar, direksiyon kutusuna baktırın bence.

sesde gelito dızt dızt diye yolda giderken birde abs ve tc lambası yanıyo arada

Şanzıman askı takozu bozulmuş.Değiştirince geçecektir...

bu takozu değiştim ama ses devam ediyo usta bilya boşluk yapmış dedi ona bakılması lazım dedi amortisör değişirken bakacağız ona da

aynı dert bende de var. hakan ustaya telefonda kohuyu anlattım. en kısa zamanda görüşeceğiz. inşallah fazla bir masraf olmadan halledebiliriz.

Ardakadşalar ben rotbalncıya aynı şikayetten gitiim reçte yazdı servise götürdüm bunlarla alakası yok dedi varda %100 bundan değildedi anlıyacanız serviste değişecek olan 4 lastik parça olunca pek galiye lamadılar akşam listeyi yayınlarım sizde ordan yola çıka blirisiniz

bende de seyir halinde belli bir devirden sonra vibrasyon olusuyordu bakıldı sol iç aks ve diferansiyel dağılma aşamasına gelmiş ondanmış sorun haliyle şanzıman ve akslar değişince
sorun da düzeldi

Geri