aynı sorun bede de vardı... bu durumun benzin ışığı yandığı zamanlarda olduğunu farketim... (eğer senin ışık da yanıyorsa)depoda biraz fazla benzin bulundurmanı öneririm...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya arkadaslar bu sogukta gec calısma problemı nedır? ben 9 aydır Voltran kullanıyorum, araba benzinle calısıyo kı nıye gec calıssın? ben bır marsta hıc gaza basmadan calıstırıyorum. motor ısınınca kendı kendıne LPG ye gecıyo zaten. yanlısım varsa duzeltın lutfen.....
Bu tarih meselesini (eğer sır değilse) 2A ya da haber verseniz olmaz mı::? Halen millet birbirini yiyor..
Geçen gittim yine BRC bayilerinden birine.. Adam 3 saat arabayı soğumaya bıraktı. Neymiş araba soğuyacakmış,ilk çalıştırmaya bakacakmış.. Dedim, Allah böyle bayilerin kafasına taş düşürsün. 3 saatte araba soğuyacakmış, mış mış.. Sabaha kadar dursun dedim. Adama ısrarla da belirtiyorum benzinde bindim sorun yok diye ama adam anlamıyo. Benzindeki ayarları LPG ye uyarla diyorum,şunu yap diyorum. Yok illa sabah ben bakacam diyo. Tabi doğal olrak ayar yaptı ama ne ayar? Mahvetti çıktı işin içinden.. Bu adamlara da tarih olayını anlatsanız ya da şu işi ayrıntılı olrak açıklasanız da biz de bilinçsiz usataları bilinçlendirelim..
O katkı da, 2A gibi, yalan oldu zaten..![]()