vectra b motor sıcaklığı

yakuparık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar benim araç serin havalarda bile 80 dereceyi geçmiyor.
servisine sordum vectra lar hep böyledir dediler sizlerde de oluyormu.
yazın normal 90-100 derece arasında çalışıyor.:confused:

benimki de öyle... normal heralde...

aracın suyunu kontrol edin. eksikse tamamlayın birde bu klima acıkken mi?

aracın suyu tamam. klima kapalı

o zaman 90ı geçiyorsa normal değildir. bi baktır. olurya asılacagın falan tutar haberin olmadan hararet iyice artar allah vermesin conta falan yakarsın

o zaman 90ı geçiyorsa normal değildir. bi baktır. olurya asılacagın falan tutar haberin olmadan hararet iyice artar allah vermesin conta falan yakarsın

normal. vectra'lar öyle çalışıyor.

105C dereceye kadar normaldir. Sanaayide opellere sıcak motor yada kırmızı motor derler. Ancak bazı uyanıklar yada opelin bu şekilde dizayn edildiğini bilmeyenler "aa 100ü geçmiş, motor iptal.yapalımmı abi) derler ki bunlara itibar etmemek lazım..

105i geçmesinede katiyyen izin verme.

normal. vectra'lar öyle çalışıyor.
bende vectra kullanıyorum ve suan sehir içinde ibrenin 90 ın üzerine dahi geldiğini görmedimki. şuan bizim sehir trafiği felc. bilen arkadaslar bilir. soguk motor bile o trafikte 5 dk içinde 90ı bulur

Normal arkadaşlar.Suyunu eksik etmeyin yeter.Benim de 85-90 larda.Hatta aracı eve getirince bakıyorum ki kaput ateş gibi.Sordum soruşturdum kaputu dolu olduğu için yani motor büyük olduğu için daha çabuk ısınıyormuş.

bende vectra kullanıyorum ve suan sehir içinde ibrenin 90 ın üzerine dahi geldiğini görmedimki. şuan bizim sehir trafiği felc. bilen arkadaslar bilir. soguk motor bile o trafikte 5 dk içinde 90ı bulur

ilginç olan o zaten :) benim araç corsa ama çevremde çok vectra sahibi var. onlarda gördüğüm bir durum bu. sende neden hiç olmamış bilmiyorum ama 95-100 ü çok görüyorlar. bir de bir arkadaş opeller için sıcak motorlar yorumu yapmıştı. katılıyorum, diğer markalar gibi değil gerçekten. biraz sıcak çalışıyor bu makineler. birde çakılı değil hararet opellerde. önceki arabam ford du, ne yaparsan yap ibre olduğu yerde dururdu :)

Son düzenleme:
Geri