Vectra B Lastik Seçimi Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkay1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kimse Goodyear dememiş. Ben Goodyear EffienctGrip aldım. Gayet memnunum. Ömür konusunda bir şey diyemem, yeni sayılırlar. Ama genel izlenimlerim şimdiye kadar güzel. Sonuçta Alman işi... 195-65-15

Kimse Goodyear dememiş. Ben Goodyear EffienctGrip aldım. Gayet memnunum. Ömür konusunda bir şey diyemem, yeni sayılırlar. Ama genel izlenimlerim şimdiye kadar güzel. Sonuçta Alman işi... 195-65-15

bende bu hafta içi bir takım lastik aldım goodyear. vector 4season modelinden. birazcık tuzlu bir lastik ama şuana kadar gayet konforlu ve yumuşak. 2 yıl fabrika hatası garantisi var ve bunun yanında eğer 1 yıl içerisinden kullanıcı hatası sonucu lastikte balonlama, yarılma falan olursa da bire bir değişim garantisi verdiler. müşteri memnuniyeti üst düzey benim açımdan. birde unutmadan 4 lastik alıp 3 fiyatı veriyorsunuz kampanyası var goodyear'ın şu sıralar. ;)

Bende lastik olarak çok fazla araştırmadım birazcık maddi olarak aradık öle söyleyebilirim.... Ama brid. turanza ER 3oo aldık en sonunda fiyat olarak da kalite olarak da diğerlerinden daha iyi olduğunu gördüm

195/65/15 aldık. Daha önce kullandığım lastikler ise 205/60/15 Yokohama idi. Aradaki fak gözle görülür bir şekilde belirli en kolayı ses almıyor ve yaratmıyor... Yol tutuşunu virajları henüz denemedim ama bu zamana kadar iyi gidiyor :)

Bende lastik olarak çok fazla araştırmadım birazcık maddi olarak aradık öle söyleyebilirim.... Ama brid. turanza ER 3oo aldık en sonunda fiyat olarak da kalite olarak da diğerlerinden daha iyi olduğunu gördüm

195/65/15 aldık. Daha önce kullandığım lastikler ise 205/60/15 Yokohama idi. Aradaki fak gözle görülür bir şekilde belirli en kolayı ses almıyor ve yaratmıyor... Yol tutuşunu virajları henüz denemedim ama bu zamana kadar iyi gidiyor :)

turanza da çok iyi lastik ancak çabuk sertleşiyor. ses olayı ilginç. bence yokohama c drive çok çok daha sessiz turanzaya göre.

Peki bu Goodyear Excelence 195/65/15 91 H Hakkında bilgisi olan varmı?

marka konusunda bi öneri veremiyeceğim ama ben toyo proxes cf1 kullanıyorum ve çok memnunum. sizde bi araştırın isterseniz. ebat olarak 205/60/15 daha hoş duruyor.

Peki görüntü olarak hoşunuza gittimi. Çok tereddüt içinde kaldım. 205 le 195 arasında.

1 cm lik taban genişliği farkını gözle farketmek imkansız gibi birşey. Ama yol tutuşta lastiğin yeni olmasından da kaynaklı hissedilir bir artış olur. Tek sorun hızlanma değerleri birazcık düşer ancak diğer yandan fren mesafesi kısalır, yol tutuş iyileşir.

1 cm lik taban genişliği farkını gözle farketmek imkansız gibi birşey. Ama yol tutuşta lastiğin yeni olmasından da kaynaklı hissedilir bir artış olur. Tek sorun hızlanma değerleri birazcık düşer ancak diğer yandan fren mesafesi kısalır, yol tutuş iyileşir.

Konu uzun zaman sonra hortlamış durumda. Ben aşağıda verdiğim linkteki lastiği peşin fiyatına 7 taksitle aldım taksitleri bitmek üzere ve şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Yinede teşekkürler...

http://www.artvinticaret.com/195-65R15-91V-Champiro-Bax-Oto-Performans-Lastik-_5258.html#0

aracın orjinal lastiklerini takın bence yani 195 65 15 yakıt performans yol tutuş vs. etkiler.güzel bir görünüm veriyor ama değmez bence

Geri