vectra b dijital klıma da klımaya nasıl geçilir

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu yeni vectra aldım ya bugun ist. olanlar bilir malum hava sıcak trafikte olunca insan kızamık çıkartacak hale geliyor.klımayı çalıştırayım dedim.H1 Konumunda kullanıyordum eksi tuşuyla değeri düşürdüm LO konumuna getirdim ortadaki kademeyide 9 getirdim olmadı A konumuna getirdim olmadı bir türlü soğuk hava üflemiyor benmi klımayı bulamadım yoksa benim klımamı kendini bulamadı varmı fikri olan arkadaşlar.

kardesim hersey normal simdi klima tusuna basacaksin üzerinde eco yaziyor
veya kar resmi var yilidzi gibi ikisinden biri araca ve klimaya göre degisir

kardesim hersey normal simdi klima tusuna basacaksin üzerinde eco yaziyor
veya kar resmi var yilidzi gibi ikisinden biri araca ve klimaya göre degisir
LO konumuna getirdikten sonra eco yamı basacağım

eco basılı olmayacak.

ecoya basacaksin isik sönecek
zaten anlik yakittan anlarsin yükselir kompresör devrededir,isik yaniyorsa klima devre disidir..klima kullanmak istemiyorsan yakit tasarufu icin eco isigi yanar.basarsan devreye girer...yani acip kapama ayni dügme

ecoya basacaksin isik sönecek
zaten anlik yakittan anlarsin yükselir kompresör devrededir,isik yaniyorsa klima devre disidir..klima kullanmak istemiyorsan yakit tasarufu icin eco isigi yanar.basarsan devreye girer...yani acip kapama ayni dügme
vallahi anladıysam arap olayım bi lokma aklım vardı oda karıştı.şimdi arkadaşlar dijital klimanın en solda ki bölmesinde H1 yazan bir kısım var eksi düğmesine bastığımda 27-26-25 diye düşmeye devam ediyor ta 17 ye kadar 17 den sonra LO diye bir yazı çıkıyor bu LO mu klima konumu olur.eğer oysa ben LO ya getirdim eco ya falan basmadım ılık üflüyor dışarsıda sıcak olunca ben havale geçirecek hale geldim içerde bunun kliması nerde arkadaşlar

ilker kardesim,simdi sirasi ile o ayarladigin biri isi digeri havalandirma asamasi..
birde ortada auto var bas ona...eco devre disi kalir kalmiyorsa ecoya bas isik sönsün klima devrededir...:D

o senin ayarladigin h1 high low ayari... isi ayari yani klima olsun olmasin sicaklik ayari, onu sogua ayarla
BILD0901.JPG

ilker kardesim,simdi sirasi ile o ayarladigin biri isi digeri havalandirma asamasi..
birde ortada auto var bas ona...eco devre disi kalir kalmiyorsa ecoya bas isik sönsün klima devrededir...:D
tamam bende öyle yaptım soldakini LO konumuna getirdim artadaki kademeyi 9 a getirdim ılık ufluyor böyle bi klıma serinliği söz konusu değil eğer benim ayarladığım gibiyse klıma doğru ama klımada sorun var gazı falanmı yok acaba

pekii kompresör devreye giriyormu? rolantide bir titreme hissediyormusun?
auto ya basdinmi

Geri