Vectra b 3. stop lambası nasıl sökülür?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan engin03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

engin03

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Arabamın 3. stop lambasının içine bir arı girmiş ve orada ölmüş benimde gözüme batıp duruyor nekadar uğraştıysamda çıkaramadım. Acaba aranızda stop lambasının camdan komple nasıl sökülebileceği konusunda bana yardımcı olabilecek birisi varmıdır?

üzerinde cıkıntıları yokmu basacaksın ve cekeceksin o kadar

o çıkıntılara bastırıp çıkarınca sadece ampülleri kapatan siyah kapak çıkıyor, benim ise komple çıkarmam gerekiyor. yoksa arıyı ordan çıkaramıyorum

Kardeşim nası bi arıymış o foto falan çekersen tariften daha etkili olacaktır...

bence git lastikçiye oraya tazzikli hava tut arı falan kalmaz.

Kardeşim nası bi arıymış o foto falan çekersen tariften daha etkili olacaktır...
Arkadaşlar gece çektiğim resimleri ekledim bir fikir verirseniz sevinirim. Arıyı ince bir çubukla çıkarmaya çalışırken sol alt köşeye kaydı, stopun yakından çekilen fotoğrafında görünüyor.

Ekli dosyalar

• DSC00251.webp
    DSC00251.webp
    69.1 KB · Görüntüleme: 47
  • DSC00252.webp
    DSC00252.webp
    54.8 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC00253.webp
    DSC00253.webp
    55.1 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC00254.webp
    DSC00254.webp
    59.1 KB · Görüntüleme: 36
Engin kardeşim plastik kapağı çıkardıktan sonra camda kalan parçanın sağında ve solunda tırnaklar var.o tırnakları sana doğru çek ve stop lambasını cama paralel olarak yukarı doğru kaydır.dikkatli bakarsan çözersin,unutma stop yukarı kaydırarak çıkıyor.

Teşekkürler hakan abi birde senin dediğin gibi yapıp çıkarmaya çalışacağım.

Geri