ben İstanbul için konuşmuştum yaptığım yolun %80i trafikte geçiyor 11-12 lt yakıyorum..
Yinede fazla. Bizim yolumuz da trafikte geçiyor elbet, dağ yolu veya yarış pisti değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben İstanbul için konuşmuştum yaptığım yolun %80i trafikte geçiyor 11-12 lt yakıyorum..
genelde sorunlu araçlar olarak bilinmezler size katılmıyorum nazik araçlar pek sert kullanıma gelmiyorlar sadece(ben aracı genelde sıkıştırarak kullanıyorum arada sorun çıkarıyo ama tamamen kullanımdan kaynaklı sorunlar) ben 1.6 dan yana kullanırım seçimimi ama eğer çok yol yapıyorsam 1.9cdti tercih ederdim
ne gibi sorunlar çıkartıyor acaba? Alırken en azından onlaa dikkat ederim.
2.2 bildiğim kadaryıla 2002 de çıktı. Ve yanılmıyorsam o yıl bu yeni kasanın sadece 2.2 modeli geldi. (yanlışsam düzeltin lütfen.)
Bir binici olarak nerelerini ilk etapta kontrol etmem gerek? (Örneğin bana B2 CDX sorun neresinde ne sorun olabilir tek tek sıralarım.)
hayırlı olsun aracın resimlerini bekliyoruzArkadaşlar Aracı aldım. herhangi bir yerinde bir kusuru, çalışmayan bir aksamı, darbe-kaza-boya durumu sözkonusu olmayan tertemiz bir araç. inşallah ilerleyen zamanlar bir sorun yaşamam. Açılamalarıyla bilgi veren tüm aradaşlara teşekkürler.