vectra 2.0 16v vs bora 2.3 v5 vs passat 1.8t

vectra 2.0 derken netur oldugu fark eder
 
modifiyeli bora v5 i yakından inceledim...adamlar hareket 18 lastikle filan acaip şeyler yapıyordu...hemen vectra 2.5 v6 yı geçermi diye sordum...geçti dedi :D
hahaha:D 2.3 v5(148hp zaten) bora öyle giden bir araba değil 2.0 arabalar kadar performansı var.

Passat 1.8t daha hızlıdır hatta bora v5'den. Vectra V6 kadar gidemez iki araçda 1.8T modifiye edilirse geçebilir ama V5 geçemez.Zaten modifiye parçasıda yok.
 
Vectra B GT hiçbir zaman bana göre gerçek bir GT olmadı, olamadı.Model gamında GT diye geçen araba lüks versiyondan(CDX V6) yavaş akıl mantık işi değil.


2.0 Vectra yerine bende Passat 1.8T alırdım.
 
hahaha:D 2.3 v5(148hp zaten) bora öyle giden bir araba değil 2.0 arabalar kadar performansı var.

Passat 1.8t daha hızlıdır hatta bora v5'den. Vectra V6 kadar gidemez iki araçda 1.8T modifiye edilirse geçebilir ama V5 geçemez.Zaten modifiye parçasıda yok.

demek adam yalan söylüyor :kop: valla bilmiyorum ya kapışırken görmedim de borayı öyle modifiyeli heybetli görünce hemen bi sorayım dedim...
 
...

bence vectra daha ıyı bora ıc acıcı bır arac dııl passat tartısılır ama yınede yerınde olsam vectradan sasmazdım 0-100 arasıda kullanıcıdan kullanıcıya fark eder ben 8,5 snyede yuzu goruyorum :))
 
bencede passat 18 t yuksek basıncın gucu :D
 
hayırlı olsun.borayı almadıın için bence sorun yok passat ve vectra 2 side güzel.
 
hayırlı olsun ama bunların içinde en serisi passat 1.8 turbodur 0 100 üde 8.8 saniye bora 10.6 saniye vectrayı bilmiyorum bunlar katalog degerleri.yalnız bora motor hacmine göre hic hızlı bir araba deil.o kadar yüksek vergi ödemeye degmeyecek bir araba.bunların içinde en mantıklısı passattır cünkü hem hepsinden seri ve hızlı hemde düşük vergi diliminde
 
Son düzenleme:
vectrayı sakın bir kalkış konusunda tartışmayın 0-100 ü biçok arabaya oranla iyi olsada vasat.vectra 100-250 arası ivmelenmesi hızlı bi araçtır borayı bilmem ama passatla yürürler tabi 1.8t ile nereye kadar yürür bilemicem ama şuna eminim topspeed olarak yanyana geliceklerdir.sonuçta ikiside üzerlerindeki ibreleri dibe yapıştıran makinalar.
 
Geri
Üst