vectra 2.0 16v vs bora 2.3 v5 vs passat 1.8t

hergun gelıyor vosvoscuklar napayım yanlıs anlasılmasın ben passatı begenıyorum sadece kıyaslama adıldegıldı hersey esıt olmalı,ben her araca bındıgım ıcın bana aman anlatma passatı,passat motıon v5 bın ole gel

hergun gelıyor vosvoscuklar napayım yanlıs anlasılmasın ben passatı begenıyorum sadece kıyaslama adıldegıldı hersey esıt olmalı,ben her araca bındıgım ıcın bana aman anlatma passatı,passat motıon v5 bın ole gel
kim bu kız ya:confused:

sende gercek bir gtc ye bin öyle gel(2.0 turbo gibi-1.6 deil)

para verde bıneyım:)oda olur bıze OPEL ASTRA 2.0 TURBO GTC duserse neden olmasın

ıbrahım bey sıze benden bır alkıs ıcımızdekı vosvocuklara ıyıbır cevap:)

beni nekadar tanıyosunuz ben c20 let turbo ve sfi hastasıtım passatıda turbolu olduğu için tercih ederdim dedim ama gelecek arabam c20let calibra

modifiyeli bora v5 i yakından inceledim...adamlar hareket 18 lastikle filan acaip şeyler yapıyordu...hemen vectra 2.5 v6 yı geçermi diye sordum...geçti dedi :D

Son düzenleme:

her araca nası biniyosun. galerici felan mısın yoksa:confused:

Geri