vectra 2.0 16v vs bora 2.3 v5 vs passat 1.8t

Dostum İyi yapmışsın bende alırken tereddüt etmiştim ama opellerin bakım masrafları daha uygun ve kayın babamda bora var sanki biraz bana nazik gibi eliyor . Bu benim şahsi fikrim..

boranın arkası çok dar gerçekten.insan sıkıntıya giriyo:)aynı fiyatlardaysa passat alırdım ben olsam

peki bu arabaların model yılları ve fiyatları nasıldı.?

passat tabiki. ama şu varki çok tipsiz araba. vectranın yanında odun gibi bence :)

hepsi aynı fiyat ise ki sanmıyorum bora alırdım.

pz9bqvmu5i6c3ag.jpg

passat turbo bence performans açısından bakım ve yedek parça bakımından opellerin daha ucuz

vosvoscuk passatların turboları cok arıza yapar ve yaptımı anahtarı bırakırsıznız servıse:)amma haın opelcı varmıs ne bu passat askı anlamadım evet ıyı arac vectrayla sınıfının enıyısı ama kıyaslama yanlıs normal bır vectrayla boranın en ıyısı ve passatın en ıyıdene bılcek versıyonu kıyaslanmaz bu adıl degıl...BEN HIC BIRI DERIM VE(VECTRA GT1998-99 yada VECTRA SPORT 2000 model )

vosvoscuk passatların turboları cok arıza yapar ve yaptımı anahtarı bırakırsıznız servıse:)

yapma yaaaaaaaaaaaa
hayatında kaç kere;
passatın turbosunun arıza yaptıgını
yapsada aman aman masraf actıgını gördün?

bu arada bilgi olsun passat 1.8T nin sıfır orjinal kutusunda turbosu 840 ytl dir.
öyle milletin dedigi gibi 3-4 milyar filan degil

Geri