uzun yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı yolculuklar.....

hayırlı yolculuklar

tavsiyler icin tsk sagsalim tr ye gelince ordanda yazarim ankarali arkadaslarla bulusuruz kardesimin düyünü var opelci arkadaslarida beklerim ankara etlik yükseltepe

hayırlı yolculuk yolun açık olsun 6 vites 1.7 cdti astra ile su gibi akar gelirsin

Nasıl abi ilgi çekti mi TR plaka :)

Bilmem çekmiştir herhalde. Daha gösterişli bir araba olsaydı belki daha çok çekerdi. Paris'te düğüne gitmiştim ben. Düğün salonunun önünde 607-S320 CDI-Citroen C6 gibi arabalar vardı onların ortasınada TR 06 plaka Vectra'yı çekmiştim. Gelin arabasıda Cadillac Limuzindi. Tam onun arkasına durmuştum. Keşke bi fotoğrafını alsaydım. İlginç durmuştu:D

Nasıl Gİray ilgi cekmişmi :kop::kop::kop:

agbiler gercekten silaya gitmek guzel ama gelde bakki yol uzun....

gturkiyeye gidecekseniz kesin ve kesin yaninizda navigatie olsun bu sart + ne olur ne olmaz diyede yaniniza bi HARITA kesin alin (biz boyle gittik turkiyeye) bende tomtomGO910 var turkiye haritasi icinde vardi gercekten cok kullanisli...ama unutmayalimki avrupada bu navigatie lerden aldigimiz kaliteyi ve dogrulugu hic bir zaman baska ulkkelerde alamiyoruz...onun icin yaniniza bi harita KESIN alin...

hayirli yolculuklar gule gule gidin gule gule gelin....

simdiye kadar navi hic gerek olmadi ama türkiye haritasi olan hatta 30 ülke haritasi olan bir navi bende almistim birkac yil önce onuda her ihtimale karsi alacagim ama zaten benim zafide navi 70 var ama tr yok bir arkadasta tr haritasi varmis opel navisi icin ondan bir cd kopyalayacagim belki olur bakalm hayirlisi.ama yinede tavsiyelerin ve iyi dileklerin icin tesekkürler..

hadi bakalim bir haftan kaldi hazirliklari tamamladinmi Mehmet..

hayırlı yolculuklar

benim gt ile tunceliye gidip geliyorum yaklaşık 2000 km yol ve 2-3 ayda bir giderim yani , ben uzun yolda vectralar kadar sağlam bir araba görmedim vallaha.

hayirli yolculuklar yolunuz acik olsun...

Geri