uzun yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yolunuz açık olsun

Yolun açık olsun Mehmet abi, hayırlısıyla sağ salim gelirsiniz inşallah. Uzun yol, Allah sabır versin. Tek şoför siz mi olacaksınız yoksa bir co-pilotunuz olacak mı yolda?

hayirli yolculuklar yolunuz acik olsun...

Yolunuz açık olsun kazasız belasız. Stepneniz sağlam olsun yollarda ne olur ne olmaz.

tek söförüm bir kizim var kücük birde esim Gecenlerde salzburg a gitmistim 600km araba rahat sesiz vw ye göre diyer arabam 1.9 90 ps idi cok ses oluyodu(birkere türkiye yapmistim ertesi gün camlari indirmislerdi hirsizlar ankarada) astrada ses yok ve daha hizli 6 vitesin faydasi bayagi hissediliyor birde spor modu var cok degisiyor araba salzburgdan geldigimde su haznesindeki su azalmisti 0.5 cm kadar servise gittim hortumlara baktilar su eklediler bisey yok dediler sonra 100km lik yollar yaptim hatta hiz yaptim 200km hizi bile gectim tekarar baktim su ayni yerinde yapacak bisey yok insallah bir sorun olmaaz (ANKARALI ARKADASLARDAN TANIDIGI OLAN VARSA ALARM KONUSUNDA ARBAYA ALARM TAKTIRMAYI DÜSÜNÜYORUM TR GELINCE )

Son düzenleme:
sağ salim abicim.yolunuz açık olsun. Sorun çıkaracağını sanmıyorum...

Hayırlı yolculuklar. Sürüş izleniminizi heycanla bekliyorum.

Mehmet aklinda bulunsun eger yola cok yüklü olarak cikiyorsan lastik havalarini 0,2-ile 0,3 bar fazla vur ..aman ihmal etme ...her ihtimale karsida 1.lt motor yagi..birde kisadan bir uzun yol bakimini öneririm ..benim yola cikmama 1 ay var arabam 45.000 km de. bende 10 gün sonra büyük bir bakim yaptiracagim ..

Mehmet aklinda bulunsun eger yola cok yüklü olarak cikiyorsan lastik havalarini 0,2-ile 0,3 bar fazla vur ..aman ihmal etme ...her ihtimale karsida 1.lt motor yagi..birde kisadan bir uzun yol bakimini öneririm ..benim yola cikmama 1 ay var arabam 45.000 km de. bende 10 gün sonra büyük bir bakim yaptiracagim ..
SEN tecrübelisin bu hafta hallediyim birde kiriko felan almam lazim benim arabaya yedek lastik bile almamislar kücük bir konpirösör birde tüp var lastk patlayinca icine havayla basiyomusun ama lastik yarilirsa ne yapcaz oyüzden lastik degistirme takimi alcam kilima servisi yaptirdim. servisine de bayagi var o yüzden sevise gitmeyecem türkiyede balata diskleri degistirmeyi düsünüyorum yüküm cok agir deyil en fazla üc bavul cocuk koltugu ile 1.5 yasindaki kizim esim ve ben yazlik lastikleri yeni aldim OPC sendaha önce opelle gitmismiydin tr ye

Geri