uzun yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kalmadi bir hafta kaldi arkadaslar ankarda wiyana plakayla astra allahtan arkadasin bizim evin aninda kapali garaji var yoksa bu arabayada dalis yaparlar eski arabama geldigimin ikin ci günü girmislerdi

opc abi pek bir hazirligim yok cantalari alip cikacagiz beni düsündüren bulgaristan sila yolu sitesindeki arkadaslar bu sene bulgar cok gicik diyorlar bakalim hayirlisi

sen tamemen sürat tahditlerine uy hatta daha yavas git yada baska izinci varsa yolda önde degil arkalarindan git genelde ilk arabayi durduruyorlar ama yavas git sorun olmaz birde dedigim gibi polislerle tartisma.en kötü ver bir beslik..bu arada imzamda var ama yinede hatirlatim dedim adim,,,, Emrah

şimdiden hayırlı yolculuklar cidden uzun yol

bu gurbetcilerin cektigi nedir bulgardan yine bir tanidigin ehliyetini almislar yolda birden hizi düsürüp radar koyuyolar ver 500 euro vermessen pasaport ehliyet gitti

vallahi hep diyorum 50 yazan yerde 40 git diye ..fark etmez 5 saat yerini 6 saatte cik ama ceza verme .gözün hep surat tahditlerinde olsun.sakin unutma,Emrah abi dediydi dersin ..ne yapiyormusuz bulgarin gazabindan yavas gecerek siyriliyormusuz..:D

abi yunanistandan gitsem nasil olur 250 km fark ediyo

ben hic gitmedim ama giden arkadaslar var.aslina bakarsan memnunlarda ama ben yolu uzatiyor diye hep bulgari tercih ediyorum..sen bilirsin tabiki ordanda gidilebilir..

Hayırlı yolculuklar bende Vectra B ile Paris'e gitmiştim biraz sabır istiyor.
vectra b le eminim çok güzel geçmiştir yolculuk

arkadaslar gün geldi catti nasipse yarin aksam 18.00 gibi yolculuk basliyor wiyana .ankara insallah ankaraya geldigim de yolculugun astra ile nasil gectigini yazarim wiyanadan bukadar arkasi ankardan

Geri