Uzatılmış garanti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YSFSRPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YSFSRPL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar. 2011 astra essen.comfort benzin-lpg otomatik aracım var.20 binde. motor garanti dışı.ikinci bakıma girersem bu ay uzatılmış garanti devam ediyor. bakım fiyatı 475tl. özel servis 175 tl. diyor. 300 lira için kaçtığıma değer mi yoksa devam ettirmem gereklimi garantiyi. yardımcı olurmusunuz?( aracı ikinci el aldım, aldığım adam yaptırmış garantiyi)

Ben olsam yetkili servisi tercih ederdim. Araçlarımız kul yapısı, yarın başımıza ne dert açacağı belli olmaz.

Yetkili servisten şaşmam.

garanti bitince yetkili servise gitmek akıl karı değil. ama garantiniz var mağdem gidin. servistekiler usta falan değil normalde sanayide adam akıllı bir ustanız olsun yeter...

yetkili servis hocam kesinlikle başka yere gitmeyin.

10 aralıkta profildeki aracımın garantisi doldu ama ben yinede bakım için yetkili servisi tercih ettim:good:

10 aralıkta profildeki aracımın garantisi doldu ama ben yinede bakım için yetkili servisi tercih ettim:good:

En akıllıca işi yapmışsın bence :bir:

garanti bitince yetkili servise gitmek akıl karı değil. ama garantiniz var mağdem gidin. servistekiler usta falan değil normalde sanayide adam akıllı bir ustanız olsun yeter...
bu lafın altına imzamı atarım. servistekiler usta falan değil.

Ne olur ne olmaz....Yetkiliye gidin derim.Gerçi aradaki fiyat farkı da az değil...

bundan önceki aracım 98 vectra idi ben yine yetkili servisteydim.pazarlığımı yapar biraz fazla veririm özele göre ama kafam rahat olur:)

Geri