Uzaktan Kumandam 1 Metreden Sonra Açmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eros61ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende cebimdeyken basıyorum 3 metre artıyo mesafesi.

benim beyin aşağı tarafta heralde.:cool:

Al bi bidon benzinde yak kendiniii...
Geyik mi yapıyorsun ciddi misin anlamadım ama biraz daha saygılı olsan iyi olur. Ben denedim işe yarıyor, sen denediğinde yaramıyorsa, beyninde sorun vardır, ona ben karışmam...

Benim anahtarda bir süredir kafasına göre takılıyo bi açıyo bi açmıyo delirtiyor resmen.Bugünlerde de çift kitleme özelliği ortadan kayboldu.2. kez anahtarın düğmesine bastığımda tık yok.Benim sorunlarım orjinal teybimi değiştirdiğim zamanda bu yana ortaya çıkmaya başladı.Acaba bu alıcı orta konsolda biryer de ve teyp çıkartılıp yenisi takılırken zarar mı gördü?

sonuc bılımsel olarak ıncelenmeye baslanmıs sanırım nasa ya gıdecek konu

Benim anahtarda bir süredir kafasına göre takılıyo bi açıyo bi açmıyo delirtiyor resmen.Bugünlerde de çift kitleme özelliği ortadan kayboldu.2. kez anahtarın düğmesine bastığımda tık yok.Benim sorunlarım orjinal teybimi değiştirdiğim zamanda bu yana ortaya çıkmaya başladı.Acaba bu alıcı orta konsolda biryer de ve teyp çıkartılıp yenisi takılırken zarar mı gördü?

TEyp değişikliginde yanlış baglantıdan olabiliyor. Orjinal teybe 1 den fazla şekilde güç geliyor.
1- Normal POWER
2-Kontak Açılıca
3-Aydınlatma Güç girişi.

Yeni teybinizin arkasında ise
1-POWER girişi
2- Aydınlatma Güç girişi

olarak 2 giriş var. Ustanız işin kolayına kaçmak için lambaların poweri ile teybin güç girişlerini birleştirip beraber baglamış buda merkezi kilitte probleme neden oluyor.

Alttaki konuyu inceleyin lütfen
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27281&page=2

SORUNUN ÇÖZÜMÜ.

teybın baglantı kaplolarında yanlıslık olmus arkadakı sarı ve kırmızı elktrık kaploları aynı baglanmıs buda merkezı kıdın sureklı acık oldugu uyarısını verıyordu tech 2 bagladık sorunu hemen gosterdı ayrı ayrı baglandı suan merkezı kılıt calısıyor teybını degıstırenlere yada degıstırmeyı dusunenlere bu ıslerı sadece ehlıne yaptırmaları bılıyorum dıyenlere kanmamaları ıcın bır ornek teskıl etsın benımkı

Bi üsteki msjı yazan gentleman dan yardım alabilirsin.

Son düzenleme:
Geyik mi yapıyorsun ciddi misin anlamadım ama biraz daha saygılı olsan iyi olur. Ben denedim işe yarıyor, sen denediğinde yaramıyorsa, beyninde sorun vardır, ona ben karışmam...
Geyik yaptımız yok ,pat diye konunun içine öyle bir yazı yazdınkı .
Madem ki böyle bir şey var biraz daha açıklayıcı şeyler yazar insan.Bitaneside ağzını aç yazmış.Hadi buyur burdan yak.Bu tarz konuların yanlış anlaşılma ihtimallerini gözönünde bulundurup konuyu daha farklı bir dille anlatman gerekir,Senin yaptığın gibi değil.

vw 1 km uzaktan alıyodu:D ama opel 5 metreden falan alıyo yeterli zaten fazlasına gerek yok :D

1.pili zayıftır
2.tech 2 ile program atılması gerekir
3.4 metreden uzağı almaz yapı olarak

Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. insan beyni belirli frekanslarda radyo dalgaları üretir. malum bu anahtarlar da radyo dalgalarıyla çalışıyor. böyle deneylerin yapıldığını national geographic'te görmüştüm. iki üç kat olmasa bile beynin yapısı yüzünden belirli bir artış söz konusu

yok arkadasım ben zaten şaka yaptım. ama boyle bıseyı denemem yanı dogrusu. ne olur 2 metre daha yakından açarım. psicomega ya da cok güldüm :)

bence bir opel servise sorun bizim vectra c-2 6 metreden kilitliyorda açıorda camı fln da indiriyor açıyor :S

Geri