Uzaktan Kumandam 1 Metreden Sonra Açmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eros61ts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süpersin .
Yakininda Benzinlik Varmi?

Al bi bidon benzinde yak kendiniii...

kumandadan degilse aracın alıcısında sorun vardır. Bende merak ediyorum mekezi sistemin alıcısı aracın neresinde. ufak bi anteni vardır murlaka belk o kırılmıştırr bilmyorum ama bilen arkadaşlar net bi açıklama yapar sanırım

ben 5. kattayım araç 15-20 metre uzakta çok rhat basıyor. Ama yerden bu mesafeden almıyor.

evet ben de bu olayı fark ettim 4. kattan alıyor ama 15 m sonra alımıyor çok ilginç

grnt009xe9xm5.jpg

çok yanlış. araba fırçayla yıkanmaz!

Agzınızı açıp kumandayı çenenizin altına dayarsanız. Normalde açtığının 2 hata 3 katı mesafeden kumandanızın çalıştığını göreceksiniz.

grnt009xe9xm5.jpg

çok yanlış. araba fırçayla yıkanmaz!

aracın tavanında mübarek göktaşı gibi kuş pisliği olduğu için ve sünger banamısın demediği için son çare fırça oldu :)

yoksa lastikler dışında araca fırça değdirmem.. ;)

Agzınızı açıp kumandayı çenenizin altına dayarsanız. Normalde açtığının 2 hata 3 katı mesafeden kumandanızın çalıştığını göreceksiniz.

arkadas cidden sen bunları deneyerek mi buluyorsun cok merak ediyorum :D ehehehe

forumda aykal diye bi arkadas var, o da havaya zıplayarak basıyormuş düğmeye. daha iyi çekiyormuş kumanda :D o da onu bulmuş. ben simdi yerde yuvarlanarak açmayı keşfedicem. ters mi duz mu takla daha ıyı acıyo bı denemem lazım. sonra paylaşırım :rock :kop:

Bu bilinen birşey benim bulduğum bişey değil siz geri kalmışsınız. Geyik olsun diye yazmadım. Araç uzaktayken bazen lazım oluyor kullanyorum.

arkadas cidden sen bunları deneyerek mi buluyorsun cok merak ediyorum :D ehehehe

forumda aykal diye bi arkadas var, o da havaya zıplayarak basıyormuş düğmeye. daha iyi çekiyormuş kumanda :D o da onu bulmuş. ben simdi yerde yuvarlanarak açmayı keşfedicem. ters mi duz mu takla daha ıyı acıyo bı denemem lazım. sonra paylaşırım :rock :kop:

Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. insan beyni belirli frekanslarda radyo dalgaları üretir. malum bu anahtarlar da radyo dalgalarıyla çalışıyor. böyle deneylerin yapıldığını national geographic'te görmüştüm. iki üç kat olmasa bile beynin yapısı yüzünden belirli bir artış söz konusu

Geri