bende cebimdeyken basıyorum 3 metre artıyo mesafesi.
benim beyin aşağı tarafta heralde.
benim beyin aşağı tarafta heralde.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geyik mi yapıyorsun ciddi misin anlamadım ama biraz daha saygılı olsan iyi olur. Ben denedim işe yarıyor, sen denediğinde yaramıyorsa, beyninde sorun vardır, ona ben karışmam...Al bi bidon benzinde yak kendiniii...
Benim anahtarda bir süredir kafasına göre takılıyo bi açıyo bi açmıyo delirtiyor resmen.Bugünlerde de çift kitleme özelliği ortadan kayboldu.2. kez anahtarın düğmesine bastığımda tık yok.Benim sorunlarım orjinal teybimi değiştirdiğim zamanda bu yana ortaya çıkmaya başladı.Acaba bu alıcı orta konsolda biryer de ve teyp çıkartılıp yenisi takılırken zarar mı gördü?
Geyik yaptımız yok ,pat diye konunun içine öyle bir yazı yazdınkı .Geyik mi yapıyorsun ciddi misin anlamadım ama biraz daha saygılı olsan iyi olur. Ben denedim işe yarıyor, sen denediğinde yaramıyorsa, beyninde sorun vardır, ona ben karışmam...
Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. insan beyni belirli frekanslarda radyo dalgaları üretir. malum bu anahtarlar da radyo dalgalarıyla çalışıyor. böyle deneylerin yapıldığını national geographic'te görmüştüm. iki üç kat olmasa bile beynin yapısı yüzünden belirli bir artış söz konusu