Uzaktan Kumandalı Anahtar sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cutheart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pilin bastığı yüzeyleri kontrol et.gerekirse hafif zımparala.ayarı yap.merkezi kilit açılıp kapandıktan sonra sol ön kapıyı aç kapat.anahtarı çıkarmadan önce.

İlginiz için çok teşekkür ederim.Şimdi yine denemeye gidiyorum sonuçları denedikten sonra aktarıcam.

arkadaş araçta kilitli kaldı heralde itfaiye gönderelimmi?

Dediklerinizi harfiyen uyguladm kapama tuşuna bastığımda ışıkta yanıyordu ama 15-20 saniye bekledim basılı tutarak hiç bir değişen olmadı.Arabanın yanına gidip kapıyı anahtarla açmak çok sıkıcı anahtar deliği sadece sol kapıda var bazen sol a tam yanaşığ sağ kapıdan iniyorum kapıyı kapatmam gerektiğini hatırlayınca bir anda sinir basıyo tüm vücudumu lütfen yardımcı olun yapmam gerekenleri söyleyin.

arkadaş araçta kilitli kaldı heralde itfaiye gönderelimmi?

:) Çok düşüncelisiniz anahtar işini halledemeyince sinirlendim dışarı cıkıp bi sigara yaktım ondan geç kaldım.

sercan sanırım bu iş usta olmadan kısaca yapılacak bişeye benzemiyor. marmariste yoksa muğla merkez de ekin oto var orda en azından pc ye bağlayarak sorunu çözerler.

sercan sanırım bu iş usta olmadan kısaca yapılacak bişeye benzemiyor. marmariste yoksa muğla merkez de ekin oto var orda en azından pc ye bağlayarak sorunu çözerler.

Bencede öyle gözüküyor.Muğladaki servis hakkında hep kötü şeyler duydum ama mecburiyetten bir ara gittiğimde uğramam gerekecek sanırım, Bu benim ilk arabam ve bu sebeple daha önce bir arabayı alıpta servise götürmedim.Servis ücretleri ne kadar ?

özel servis var sanayi içinde ekin oto diye. yetkiliye gitmede özel e git derim . fiyattan dolayı ama genede marmaris üzeri geleceksin ya opel ermaş yetkili servis önünden geçeceksin. orda bir baktır ucuz ve kolay bişeyse yapılır. meblağ yüksek çıkacaksa direk sanayiye gir ekin opel özel servise git. oda çözüm olmadı aydın a yol görünür sana...

Oraya yakıcağım benzin parasıyla özel dediğiniz servise bakmak daha mantıklı baktırıcam.Ama onun dışında başka çözüm üretebilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum."cedoo" teşekkür ederim.

Geri