Uzaktan kumanda

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar uzaktan kumandamın pil yeri gevsekti sürekli temazsızlık yapıyordu...her gün tekrar hafızaya alıyordum... sonra siyah bantla iyice sıkılastırdım..üç aydır idare ediyordum..gecenlerde problem oldu söktüm kumandayı temizledim içini... kapama tusu cok yıpranmıs galiba.. açma tusuna basınca ışığı bile tek yanıp sönüyor..kapamaya basınca duble gibi yanıp sönüyor..o sebeple arabayı kilitlemez oldu... elle kilitliyorum kumanda ile açıyorum..... yeni bir kumanda yı nerden kaça bulurum...

webbe abimiz galiba forumdan bulmuş ..aynı sorun ondada varmış arama da çıktmıştı

ORJİNAL KUMANDAYSA herangi bi opel servisinde bulursun cok pahalı degildir

güncel

sizin isinizi opel servisi cozer,ayni anahtari verirler..

sizin isinizi opel servisi cozer,ayni anahtari verirler..

anahtar sağlam .bir problem yok.. kumanda bozuk..internette bir sitede gördüm ama fiyat yazmıyor.sipariş üzerine fiyat veriyor... ikinci el de olsa senkronize etmek kolay....

Duble yanıyorsa kısa devre var

ben serviste sorum 90 ytl dediler sıfır kumandaya

ben serviste sorum 90 ytl dediler sıfır kumandaya

arabayı bilgisayar gibi parca parca toplasan üç katı fazla para gider..... 7 - 8 yıl önce haberlerde izlemiştim .. avrupa arabaların yedek parca fiyatlarını veriyordu.. haber de sıfır arabanın fiyatı ile aynı arabanın tüm parca fiyatı arasında 3 katı fiyat vardı...

Duble yanıyorsa kısa devre var

söktüm baktım küçücük bir tuş var..acaba oksitlendimi diye sprey sıktım temizledim yine takılıyor...tek bassa sorun olmayacak 2 li sinyal yolluyor araba tanımıyor...

Geri