Uzaktan kumanda

yan sanayisinin olacağını zannetmiyorum bizim astranında kumandası bozulmuştu çıkmacılardan kumanda kısmını alıp arabaya tanıttık şimdi canavar gibi

Son düzenleme:
yan sanayisinin olacağını zannetmiyorum bizim astranında kumandası bozulmuştu çıkmacılardan kumanda kısmını alıp arabaya tanıttık şimdi canavar gibi

tanıtma kontaga takıp aç kapa mı...yoksa tech 2 ile mi olacak

kumanda programlaması tech2 ıle olur
eger aracın orjınal kumandasını programlayacaksanız kontagı acık tutun ve tuslardan bırıne 10 sn sureyle basınız
kumanda yada tus takımı calısmıyorsa kı cok olur acılıp temızlenmesı pıl yatagının ve tus altındakı metal cercevenın temızlenıp bastırılması gerekır umarım acıklayıcı olmustur

selam bende izmir de oturuyorum benim arabamın yedek anahtarı yoktu ama egem mail attım fiyat olarak bana bunu dediler

anahtar 70 ytl
kumandalı anahtar 90 ytl
isşçilik 13.30 ytl

kumanda programlaması tech2 ıle olur
eger aracın orjınal kumandasını programlayacaksanız kontagı acık tutun ve tuslardan bırıne 10 sn sureyle basınız
kumanda yada tus takımı calısmıyorsa kı cok olur acılıp temızlenmesı pıl yatagının ve tus altındakı metal cercevenın temızlenıp bastırılması gerekır umarım acıklayıcı olmustur

gerekli temizliği yapmıstım.... Şöyle bir sey oluyor birtürlü anlamadım : kapıyı anahtarla kilitliyorum kumanda ile açılıyor.. bu zaten oluyordu...ama hemen kapama tusuna bastım kazara baktım kiltledi..aaaaaaa..... şasırdım tabi...hızlı hızlı kumanda ile actım kapadım 10 15 kere tekrarladım..sorun yok...ama biraz sonra deneme maksatlı kumanda ile kapatayım dedim yine olmadı....sonra anahatarı taktım kiltledim ..açma tusuna bastım açıldı hemen kapama tusuna bastım kapandı..bunu aralıksız yine 20 defa yaptım hiç sorun yok..ama dediğim gibi araya zaman girince kapama yapmıyor...açma yapıyor...bu nasıl bir iş kafam basmadı.....

gerekli temizliği yapmıstım.... Şöyle bir sey oluyor birtürlü anlamadım : kapıyı anahtarla kilitliyorum kumanda ile açılıyor.. bu zaten oluyordu...ama hemen kapama tusuna bastım kazara baktım kiltledi..aaaaaaa..... şasırdım tabi...hızlı hızlı kumanda ile actım kapadım 10 15 kere tekrarladım..sorun yok...ama biraz sonra deneme maksatlı kumanda ile kapatayım dedim yine olmadı....sonra anahatarı taktım kiltledim ..açma tusuna bastım açıldı hemen kapama tusuna bastım kapandı..bunu aralıksız yine 20 defa yaptım hiç sorun yok..ama dediğim gibi araya zaman girince kapama yapmıyor...açma yapıyor...bu nasıl bir iş kafam basmadı.....
pil yatağında veya lehim yerlerinde bi problem olabilir mi?

guzel kardesım senın durdugun yer ya cok nemlı yada oksıtlenme var
o tusların altında metal var onu yukarı buk sorun kalmaz bendede oldu aynısı...

guzel kardesım senın durdugun yer ya cok nemlı yada oksıtlenme var
o tusların altında metal var onu yukarı buk sorun kalmaz bendede oldu aynısı...

yok kople söküyorum... hatta bir kaç kez temziledim...parlıyor metal aksam...az önce yine denedim acarken sorun yok hemen kapama tusuna bastım oldu.. sonra açtım bekledim biraz kapama tusuna bastım almadı yine...aynı seylerı tekrar yapıp duruyorum..en sonunda degiştirecegim..çırpınmamın sebebi bosa para vermeyim çünki açma kapama işini anlattığım şekilde yapıyor..araya zaman girincede yapsa sorunum kalmasa..:(

benim yedek anahtara nasıl bir operasyon yaptıysa aldığım vatandaş pil yerini sökmüşler yani pil takacak yer yok. asıl anahtar babamda onda sorun yok. acaba buna pil yatağı koyabilirlermi??

Geri