arkadaslar bildiginiz uzere aracim tam 1 hafta serviste kaldi enjektorler icin. araci aldigimdan beri yani sali gununden beri uzaktan kumandamda bir problem var. soyle anlatayim. sabah ise gitmek icin asagi iniyorum acma tusuna basiyorum aciliyor. ise gidiyorum kilitleme tusuna basiyorum kilitlemiyor. manuel olarak anahtarla kilitliyorum.8 saat sonra eve gitmek icin aracima yaklasiyorum basiyorum aciliyor. eve geliyorum basiyorum kilitlenmiyor. 2 saat kadar sonra pencereden acma tusuna basiyorum aciyor sonra da kilitliyor. yani anladigim kadariyla durum soyle. arac park halinde 2 saat kadar bekleyince kumanda acip kapatiyor. ama araci calistirip bir yere gidip istop edince calismiyor. tekrar calismasi icin 2 saat kadar bir sureye ihtiyac duyuyor.
kitapcikta tekrar senkronize etmek icin araci manuel olarak acin kontagi actiginizda senkronize olur diyor ama ben de ise yaramiyor. daha once de bunun konusu gecmisti ama o zamanlar arada sirada yapiyordu. simdi ise anlattigim gibi devamli yapiyor. bu konuda bilgisi olan var mi? ya da arac ayarlarinda boyle bir secenek falan var da ben mi bilmiyorum.
kitapcikta tekrar senkronize etmek icin araci manuel olarak acin kontagi actiginizda senkronize olur diyor ama ben de ise yaramiyor. daha once de bunun konusu gecmisti ama o zamanlar arada sirada yapiyordu. simdi ise anlattigim gibi devamli yapiyor. bu konuda bilgisi olan var mi? ya da arac ayarlarinda boyle bir secenek falan var da ben mi bilmiyorum.