Uzaktan Kumanda+Alarm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paxer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anahtarcıya mı denk geldik ne :)
biletiyosun derken hani yedek anahtar yaptırırsın ya anahtarcıdan onu dile getirmeye calısmıstım

Crack' Alıntı:
anahtarcıya mı denk geldik ne :)
biletiyosun derken hani yedek anahtar yaptırırsın ya anahtarcıdan onu dile getirmeye calısmıstım
az bucuk öyle oldu kardeşim.
biletmek degilde cektirmektir bizim kullandıgımız fiil
ama şimdi şunuda belirtmek isterim anahtarı cogalttırmak sorun degil o anahtarın kesilip sustalının içindeki yuvaya vidalanması gerek onuda yaparken illaki boşluk olur.haa tanıdık birinin vasıtasıyla orjinal sustalı anahtar modelini getirirsen sadece cekitirip direk vidalarsan cook daha saglıklı olur. çünkü eğe vasıtasıyla vida kanalı filan acılması gerek başındaki plastik kesilipte oturturulur cıkabilecek sorunda kontagı cevirirken illaki bir zorlama oluyor ilerde de kırılmayla karsılabiliyorsun.:cool:

dostum benim dediğim uzaktan kumanda sekli senin anlattığın sustalı seklinden değil.
suan elimde olmadığından da resim koyamıyorum.
bildiğin orjinal araba anahtarı gibi (uzaktan kumandalı araba anahtarından bahsediyorum)
artı bi islem yaptırmıyosun.. sadece senin tabirinle "çektiriyosun" o kadar.
sustalı sekli de var ve yine sustalının da metali uzerinde.. o da aynı sekilde çektiriliyor ek bi islem yapilmadan devam ediyosun..

dostum tamam güzel hoş diyorsun ama işte o orjinal anahtarlı sustalıyı bulmak cok zor oturturulmuşunu bulmak zor ve fiyatta yüksektir benim bahsettiğim boş kumandaya anahtat montajı senin dediğin model servislerin kullandıgı model orjinal model ama onunda fiyatı cook yüksek tir

dostum soyluyorum işte fiyatını da
cam kapama, motor blokaj vs modülleri DAHİL
uzaktan kumanda sekliyle alarm fiyatı 150 lira
dediğim anahtarda icinde bunların..

Crack' Alıntı:
dostum soyluyorum işte fiyatını da
cam kapama, motor blokaj vs modülleri DAHİL
uzaktan kumanda sekliyle alarm fiyatı 150 lira
dediğim anahtarda icinde bunların..

her arabanın her modeline göre anahtar hazır oturturulmuş haliyle ise fiyat süper hatta sana zahmet bunu yapan satan dagıtan hangi firmaysa bir bilgi yada numara bilirsen bunun dagıtıcılıgını yapmak isterim acıkcası yanii:good:

bunu biz yapıyoruz.
evet aracı soyluyorsun ona gore anahtarlık veriliyor. her anahtar her araca uymuyor

:confused::confused:

kafam karıştı yaw. bi anahtardır tutturdunuz:D

s5000542bo4.jpg

ilhaann' Alıntı:
kafam karıştı yaw. bi anahtardır tutturdunuz:D

s5000542bo4.jpg
Kafanı karıştırma.konu güzel Paylaşım da süper .Arkdaş sormuş konusunda uzman olan arkadaşlarımda bilgilerini bizlere sunmuşlar .İnsan bilgilendikçe ufku genişler. Espiride olsa şevki kırar mademki bir camia oluşturma çabasındayız bu gibi yaklaşımlatdan kaçınmalıyız. selamlar.:mad:

Geri