Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ufak bir kaza atlattım dün gece. Sizce ne masraf çıkar?
Arkadaşlar bugun sabahtan ustaya gittim. Latiği söktük baktık. salıncak yamulmuş, rot kolu kırılmış, Z-rotu yamulmuş. toplamda 80 liraya parçaları aldık 80 de işcilik. 10 lastik bakım. 20 rot-balans. birde hız gostergesi arızalı idi oda kablodanmış, onuda mehmet ustaya yaptırdım kadosanda.
Geçen hafta takdığım makyaşlı tampon kırılmış. Sisde sislere ömür
Geçmiş olsun.Bende son karda bi macera yapıyım dedim.düz giden sonra yolun bitiminde 60-70 derecelıik yokuşlu başka bi yol vardı.aşağıdan gelen yokuş yolu tali yolla kesiyordum yani.İnanın normal kuru zamanda bile o yokuşta araba 2.yi yemez.15 metrelik bi çıkış.Ben son karlı günün akşamında ordan bi geldim o yokuşa yaklaştım,2 araba falan orda durmuş naapsak diye düşünüyolardı.Ben durmadan devam hadi oğlum 2.vites tabi çıktı çıktı yokuş bitmeye ramak kaldı 2.vites yemedi dayanabildiği kadar 2.vitesde kaldım,stop etmeye yakın 1 e aldım biraz pati veeee başarıyla çıktım ordan.Valla benim astrayı tebrik ettim .Ama sonra pişman oldum.Çünkü son hamleyi yapamasaydı, aşağısı 100-200 metre aynı yokuşun devamıydı.Bende ibret olsun diye bu anımı anlatmak istedim.