Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aygaz la diğerleri arasında bariz fark var. hem yapılan km hem de performans açısından...ama en çok km yaptıranıda milangaz. ama onunda performansı sıkıntılı...
aygaz euro lpg yle fulledim depoyu 180 190 bastım düz yolda otobanda kendini atıyo araba benzindeki gibi ama dandik biyerden aldım ucuzdu 1 50 tl ye adı bile yok mecburen aldım 380 km yol yaptım ama hiç gitmiyo araba sollamaya çıktığımda vites küçültüyodum yine yemiyodu araba çok zorlandım
valla opandan bedava po yakıt çeki gelmisti gittim ankara aydınlıkevler petrol ofisinden gazı aldım ne araba gidiyo ne hızlanıyo , çalısması değisti teklemeye basladı bitirene kadar neler çektim o gazı zaten opetten alın hemen anlarsınız farkı
geçen hafta urfaya gittim geldim benim teyze oğlu ankara batı kentte oturuyor ona da uğradaım hemde biraz dinlenmiş olurum dedim.burda ucuz lpg var dedi,gittik 1.30 aselsanın o taraflarda biyer.neyse gittik urfaya gelirken yine orada doldurduk.arabam şimdi gitmiyor gaza bastığım halde devirden düşüyor bence enjektörler tıkandı yarın bi baktırmam gerek 1. vitesden çıkartamıyorum..b.köyden esenlere 1 saatte geldim