ucuz lpg yle pahalı lpg ne iş?

melaku honda da lpg mi var senin? güzelim arabaydı.. :)

ben lpg takalı cok zaman olmadı 2 ay bıle olmadı ama, opet eurolpg ve total in lpg si dışında hıc de satın almadım. ama eurolpg gerçekten ıyı

neye gore, totale gore

Valla bozdun güzelim arabayı. Yapma etme dedim dinlemedi Safa :D

ben lpg takalı cok zaman olmadı 2 ay bıle olmadı ama, opet eurolpg ve total in lpg si dışında hıc de satın almadım. ama eurolpg gerçekten ıyı

neye gore, totale gore

total ve opet'in aynı malı kullandıklarını duymus gibiyim ama yanlış hatırlıyorda olabilirim...

ben yozgat sorgundan aldım 1.50 tl ye sollamaya çıkıyorum hızım 100 5. vitesde araba gitmiyo 4 e düşürüyorum vitesi yok yine aynı gitmiyo araba sinir oldum viraja yaklaştım zar zor geçtim kamyonu yola çıkmadan istanbuldan opetden eurolpg aldım boluya kadar 180 190 gittim hep 280 km de gazım bitti ama :d

Fark oluyor arkadaşlar.Ben vectraya Aygaz, pogaz ve total den başka gaz koymadım ama önceki aracımda çok farkediyordu.Performas düştüğü gibi rolanti sorunları, yüksek devirlerde öksürmeler ve hatta kalkışlarda stop ettiğine bile şahit olmuştum.Benden size tavsiye yakıtınızı iyi yerden alın bilmediğiniz yerden almayın zira birçok sahtekar hava basıyor...

valla kayseride de öyle bir yerde 1.60 sordum evlerde kullanılan tüp dedi şimdi opetten alıyorum artık katkılıymıs ya goya ondan :): oda 1.75

yenı taktım tupu. guzelım araba artık daha guzel oldu. cunku yakıtı ucuz. artık dunyanın en pahalı akaryakıtını kullanmıyor :)

istanbulda tüp zor ya.. heryer kapalı otopark vs. 2de bir bagajdaki bassıma bakıyorlar güvenlikler :) hayırlı olsun melih.. ama 2 tane arabayı satıp tek bitane alsaydın ya ekonomiginden :) tüple falan uğraşmazdın.

boylesı ıyı ya. ama tuple heryere gırdım. alttan gozukmuyor hıcbırsey. bagaj kapagını acıyorum ama stepneyı gormek ıcın kaldıramıyor paspasın altındakı tahtayı. kitli.

pogaz bedava koysalar almam

Geri