ucuz lpg yle pahalı lpg ne iş?

dreamin34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bişey sorcam bu lpg fiyatları heryerde farklı özellikle anadoluda istanbul dışında bi yerde 1.50 tl bi yerde 1.72 tl bi yerde 1.79 tl bişey anlamadım opetden alıyordum benzinimi hep şimdi gaz taktırdım opetden aygaz euro lpg alıyorum geçen hafta memlekete gittim gelirken yolda gaz alayım dedim durdum 1.50 tl den gaz aldım fiyat farkını sordum biz taşıam ücretini koymuyoruz araya dedi yakında alıyoruz kendi aracımızla dedi ne alakaysa aldım ama araba çekişten düştü gaz almıyo basınca hızımda artınca gidiyo ama aygaz euro lpg gibi değil neden acaba bu fiyat farkı kalitemi? gazda ne gibi bi farklılık olabilir.?

sanırım ankara dışında genelde fiyatları aynı. bizim burda 1.72. geçenlerde ankaraya gittim çankırıda 1.55 di. orayada gaz samsundan geliyormuş . anlamadım sinop samsuna daha yakın fakat burda gaz fiyatı daha fazla. sanırım rekabetle alakalı ankarada bi istasyonda cebeci yakınlarında 1.25 civarındaydı:mad:

aksarayda 1,49lrdan başlayıp 1,74liraya kadar değişiyor fiyatlar. ankarada bir yerde 1,30liraya rastlamıştım geçenlerde. ama şöyle bir fark var. 1,70lira seviyesinde olanlar katkılı otogaz diye tabir edilenlerde hani şu reklamı oyanayanlar varya onlardan işte...

bahadır hangi gazı tavsiye edersin

valla abi hepsini denedim aynı kmyi yapıyorlar. uzun yola giderken ucuz olandan alıyorum. şehir içinde bineceksem 1,74 seviyesinde olan bana daha yakın ordan alıyorum genelde tabi lpg ile zaman zaman benzinde aldığım için orayı tercih ediyorum. ama benzine ihtiyacım yoksa ve zaman sorun değilse biraz geziyorum gidip ucuzundan alıyorum.

çekiş anlamında bi farmları yok mudur yani po total shell ipragaz bunlarınaygaz da tabi ama taktırdığım ttüpçü aygaz kullanma dedi

ben çekişte öyle fazla bir farka şahit olmadım... pahalı lpg aldığım yer bp.. ucuz olanda selgaz mı sergaz mı tam adını bile bilmiyorum :)

ok tesekkür ederim

önemli değil abdulkadir abi.

ben lpg takalı cok zaman olmadı 2 ay bıle olmadı ama, opet eurolpg ve total in lpg si dışında hıc de satın almadım. ama eurolpg gerçekten ıyı

neye gore, totale gore

Geri