Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 adet kat iptali...
2 adet orta susturucu iptali..
performans son susturucu..
yıkamasız, mercekli xenon..
merceksiz sisler xenon..
ön 235 / 45 / 17, arka 245 / 45 / 17 lastikler..
ile gecen hafta alanya muayene istasyonunda kusursuz olarak geçtim.. sadece motor numarasını okuyamadılar.. egzos sisteminden geri yollayacaklar diye beklerken onay verdiler. belki aşırı ses çıkarmadığındandır bilemicem...
2 adet kat iptali...
2 adet orta susturucu iptali..
performans son susturucu..
yıkamasız, mercekli xenon..
merceksiz sisler xenon..
ön 235 / 45 / 17, arka 245 / 45 / 17 lastikler..
ile gecen hafta alanya muayene istasyonunda kusursuz olarak geçtim.. sadece motor numarasını okuyamadılar.. egzos sisteminden geri yollayacaklar diye beklerken onay verdiler. belki aşırı ses çıkarmadığındandır bilemicem...
bence bunu her yerde yazma çünkü alanya tuv türk resmen suç işlemiş xenon yıkamasız hafif kusur kat iptalide öyle hafif kusurlu olması lazım kusursuz geçirmişlerse hata yapmışlar haif kusur gene geçerdin ama kusursuz geçemezsin o arabayla benim arabamda da xenon var yıkama yok diye direk hafif kusur verdiler..
tamam işde kendinide adamlarıda ihpar ediyorsun resmen seni geçirmişler belki aracın üst segmen büyük oturaklı araç makam arabası sanmışlardır bir milletvekilinin yada bir başkanın falan