Türkiyedeki Egzotik Arabalar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
24993658p09.jpg
big_276112432w2.jpg

valla benimde f430 um olsa bende çapraz koyarım,kapısı insan gibi açmayı bilmeyen çok var.

bunların yanına gelecek arabalarda bunlar gibi arabalar zaten. ha arabalarını kendi gibi adamlardan koruyorlarsa bişey diyemem :)

panarema yokmu hiç ya

Abi sen ne diyorsun porsche leri artık eğer sınırlı sayıda üretilen bir model değilse egzotik saymıyoruz :D Bizim yan apartmanda var bir tane iki gün önce geldi beyaz geçici plakayla duruyor daha :D Pashadan almış getirmiş

panarema yokmu hiç ya

en basitinden Acun'da var :D

Abi sen ne diyorsun porsche leri artık eğer sınırlı sayıda üretilen bir model değilse egzotik saymıyoruz :D Bizim yan apartmanda var bir tane iki gün önce geldi beyaz geçici plakayla duruyor daha :D Pashadan almış getirmiş

katılıyorum. ucuz diye parayı bulan alıyor, supersport kullanıcılar arasına giriyor.
dün gazetede gördüm, bir doktorun evindeki bayan hizmetlisi bile Porsche almış :D

hayatımda ilk ferrariyi 1 sene önce karabükte ibrahim kaş ta gördüm (kendisi karabüklüdür) işyerinin kangosuna jant kapağı takıyordum caddeye arkam dönüktü o muhteşem sesini dudum kafamı çevirdim yandaki ferrari logosu ile aramda 50 cm falan vardı herhalde :) sonra da bu mayıs ayında çalıştığım benzinliğin lpg tanklarının yanında sıfır çizdi ama altında bmw m6 vardı çok kızdım sonra benzinkikten yanlayarak çıkarken 25-30 mt ilerdeki polisi görmedi polis gel gel gel yaptı bastı fırçayı gönderdi :) :) konuyu da hortlattık iyimi :)

Geri