Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi sen ne diyorsun porsche leri artık eğer sınırlı sayıda üretilen bir model değilse egzotik saymıyoruz Bizim yan apartmanda var bir tane iki gün önce geldi beyaz geçici plakayla duruyor daha Pashadan almış getirmiş
Abi sen ne diyorsun porsche leri artık eğer sınırlı sayıda üretilen bir model değilse egzotik saymıyoruz Bizim yan apartmanda var bir tane iki gün önce geldi beyaz geçici plakayla duruyor daha Pashadan almış getirmiş
katılıyorum. ucuz diye parayı bulan alıyor, supersport kullanıcılar arasına giriyor.
dün gazetede gördüm, bir doktorun evindeki bayan hizmetlisi bile Porsche almış
hayatımda ilk ferrariyi 1 sene önce karabükte ibrahim kaş ta gördüm (kendisi karabüklüdür) işyerinin kangosuna jant kapağı takıyordum caddeye arkam dönüktü o muhteşem sesini dudum kafamı çevirdim yandaki ferrari logosu ile aramda 50 cm falan vardı herhalde sonra da bu mayıs ayında çalıştığım benzinliğin lpg tanklarının yanında sıfır çizdi ama altında bmw m6 vardı çok kızdım sonra benzinkikten yanlayarak çıkarken 25-30 mt ilerdeki polisi görmedi polis gel gel gel yaptı bastı fırçayı gönderdi konuyu da hortlattık iyimi