türkçe yol bilgisayarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arf68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arf68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel türkiye'de çok tutulan bir marka olmasına rağmen japonca'dan yunanca'ya kadar her dilde ayar imkanı varken türkçe seçeneği yok .Bukadar iyi satış yapılan bir ülkenin dilini kaale almamaları beni sinirediyor doğrusu.....:mad: bu konuda sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar...

Benim aracın yolbilgisayarı Türkçe hayret ...

Valla bak samimi olarak söylüyorum (hatta bikaç foto ekleyebilirim) menü Türkçe ... ;)

ne kadar ilginç benımkıdeturkçe:) :kop: :pon:

astrammm' Alıntı:
ne kadar ilginç benımkıdeturkçe:) :kop: :pon:

mesela aracı depodaki benzinle gideceği km'yi benimki range... olarak yazıyor.Sizinkinde bu yazı türkçemi????

mdellal' Alıntı:
Valla bak samimi olarak söylüyorum (hatta bikaç foto ekleyebilirim) menü Türkçe ... ;)

bir iki resim gönderirsen sevinirim

benimki de türkçe. ama GTS ' nin yazılımından dolayı ingilizce olabilir. malum bazı modellerin üretimin az sayıda olması bazı özelliklerin standart dışına çıkmasını engelliyor.

34BRS97' Alıntı:
benimki de türkçe. ama GTS ' nin yazılımından dolayı ingilizce olabilir. malum bazı modellerin üretimin az sayıda olması bazı özelliklerin standart dışına çıkmasını engelliyor.

bu dediğin mantıklı olabilir.Çünkü önceki arabam 98 2.5v6 cdx'ti ve oda türkçe değildi...

turkce benimkide setting bas orta bi bak

Geri