250 civarı bir şey.fazla verme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artmazarkadaşlar arefe günü arabam aşırı derecede hararet yaptı. yola gidecektim bayram için. arabaya su koyayım dedim 3,5 lt su aldı ve 1 km bile gitmeden 2,5 lt daha su koydum yine hararet 100 ün üzerinde. mecburen en yakınlarda bulduğum bi tamirciye girdim. motorun üstüne çıktı usta altına yattı. sonra radyatör hortumunu tuttu eliyle bak ısınmış dedi bana. e nolur ısınınca dedim motor üst kapak contasını yakmışsın dedi.fazla motor bilgim olmadığı için napacaz şimdi dedim. bayram süresince burda kalsın 4. günü açarız biz rektefiye falan dedi. fiyat sordum eğer siboplarda bişi yoksa 1,500 ytl civarı tutar dedi. sıyıracaktım kafayı. su ekleyip arabaya bastım başkent sanayi sitesine gittim. opel servisi yazan yere girdim. özel servismiş. devridaim bitmiş değiştirmemiz lazım dedi. triger set : 100 ytl(orjinal gm), devridaim : 120ytl(orjinal gm) antifiriz 3lt : 20 ytl, işçilik 50 ytl aldı. saolsun arabanın motorunu da temizledi ufak tefek elektrik arızaları vardı onlarıda yaptılar. saat gibi çalışıyo şimdi ama biraz yakıt arttı gibi. triger değişince yakıt artarmı bilgisi olan varmı?