Triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
trigger setini ben 150 ytl ye değiştirdim ama pompa için bişey diyemem sanırım sorun yoksa gerek yok gibi

aynı soruyu servise sordum.60 bin km dediler.ama hiç km gitmesen bile 4 yıl ömrü varmış.bence dört yıl bittiğinde hemen değiştir.çünkü triger sorun çıkarırsa acayip masraf açıyormuş,tedbirli olmak lazım.

O zaman yılda 50000 km yapan arabayla 10000 km yapan arabanın trigeri aynı oranda mı aşınıyor yani?

bence değiştir bu motoru üreten mühendisin bi bildiği vardır ki 60.000 yada 4 yıl demiş.....biz değiştiriyoruz....tırger kayışı,iki adet avere rulman,gergi bilyası,su pompası,ve antifiriz

yetkili servis triger değişimi filtreler değişimi v kayışı falan toplam 938 ytlye çıkıyor ıvır zıvırıda içinde. Devirdaim bu listede yok. Ama bence devirdaimide değiştir. Çünkü bir 20000km daha ömrü varsada 20000km sonra ondan sebep işçilik farkı daha pahalıya patlar. Ben özel servisim ama bu parçaları orjinal kullanırım ve orjinal parça garantide veririm. Yani eğer özel servise gitceksen orjinal parçadan ve garantiden emin ol derim.

ben trigger le devir daim pompasını aynı anda değiştirmedim pompa hala değişmedi problem ypk şu an değiştirmem gereklimi ki??

cahilligime verin ama Corsa C lerde triger kayisi yokmu? Gecen bi usta yok senin arabada... bunlarda zincir var,fln dedi dogrumu yahu?

bizim arabın triger değişmeşi lazım sanırım motordan sabahları ilk çalıştırmada bi tıkırtı geliyor gaza 3-4 defa bastıktan sonra kesiliyor bn trigereden şüpheleniyorum :(

ben trigger le devir daim pompasını aynı anda değiştirmedim pompa hala değişmedi problem ypk şu an değiştirmem gereklimi ki??

valla ses yapabilir , su kaçırabilir. kaç km olduğuna bağlı. servise gittiğinde bi kontrol ettir istersen

Geri