Triger değişim zamanı yardım

efemm_8416

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar aracaım 96 model astra f station wagon, triger değişim süresi nedir bilgi verirseniz memnun olurum

60.000km yada 4 sene..Hangisi önce dolarsa..Eğer ikinci el aldıysanız ve kaç km önce değiştiğini bilmiyorsanız kontrol ettirin.

2 sene (30.000km) olmuştu,koptu benim.normali 60.000 ama,o kadar gideceğine emin değilim.

2 yıl 30000 km cok az değlmi?

2 sene (30.000km) olmuştu,koptu benim.normali 60.000 ama,o kadar gideceğine emin değilim.

Koptuğunu anlamayıp marşa basanın vay haline :Ss Başıma arkadaşın arabasını kullanırken gelmişti..Yakıtı bitti sandı bas bas çalıştır dedi,olmadı vurdurduk birde geçmiş olsun..Meğer triger yağlanıp atmış,subaplar ezildi transporterin..içim gitmişdi..arkadaşım aracını sürekli hayvansal sürmesine rağmen,ben birşey olmasın diye kibar kullanıyordum üstelik olan oldu elimde patladı..Emanet malın canı burnundadır diye boşuna dememişler..
umarım sizde böyle birşey yapmamışsınızdır :((

Koptuğunu anlamayıp marşa basanın vay haline :Ss Başıma arkadaşın arabasını kullanırken gelmişti..Yakıtı bitti sandı bas bas çalıştır dedi,olmadı vurdurduk birde geçmiş olsun..Meğer triger yağlanıp atmış,subaplar ezildi transporterin..içim gitmişdi..arkadaşım aracını sürekli hayvansal sürmesine rağmen,ben birşey olmasın diye kibar kullanıyordum üstelik olan oldu elimde patladı..Emanet malın canı burnundadır diye boşuna dememişler..
umarım sizde böyle birşey yapmamışsınızdır :((
benimki hareket halinde koptu,koptuktan sonra marşa bas-basma farketmiyor ki zaten.pistonlar ilk anda saniyelik eziyor subapları.

Triger kayışı 60000 km den önce kopmuşsa yağ kaçakları buna sebep olabilir.
yada çok yüksek kilometreli arabalarda eksantirik ve krank dişlileri keskinleşiyor bunu göz ardı ederse servisiniz kısa sürede kopar.
normalde 60 000 km yada 4 yıldan önce tehlike arz etmez...

Arkadaşlar merhaba Aracımın triger ini değiştireceğim INA marka triger nasıldır,daha önce kullanan duyan varma bilindik bir markamı?Servisimde bu marka var başka yerden alırsam ayıp olur düşüncesindeyim.Ne dersiniz.Gm nin yerini tutabilir mi bana aynı farkeden bir şey olmaz dendi.Acil cevaplarınızı bekliyorum..

ina 140-150 lira gm orjinal 160-165 lira ne gerek var :maden:

ina 140-150 lira gm orjinal 160-165 lira ne gerek var :maden:

Ya işin açıkçası Gm Yazılı satan yerlere pek güvenemiyorum çünkü servis fiyatı 350 tl olan bir mal nasıl 160 tl olur anlamıyorum.
Yani siz GM alın mı diyorsunuz..
Bu fark neden kaynaklanıyor olabilir acaba GM nin üretim yeri ve patenti farklı yerlerdemi oluyor..

Geri