Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazar günleri araçları çoluk çocuk, aile doluykende mi aceleleri var acaba? Ama bu seferde piknikte yer kapmaya gidiyorlardır.
Sevgili arkadaşım bundan bir önceki yazımda zaten kendi aracımın trafikteki çoğu araçtan daha yavaş olduğunu belirtmiştim. Benim kompleksim yok, ayrıca yarış merakımda yok. Yanılmıyorsam hiç biryerde de aracımın drag arabası olduğunu yazmadım. Aracının çok süratli olduğunu iddia eden, şunu geçer bunu geçer diyen sizsiniz. Kendi aracımın 0-100 değerinin 10.5 saniye olduğunu biliyorum, ama 11.5 saniyede olsada sonuçta sizin arabanızdan hızlı, fakat daha öncede rahat bir şekilde belirttiğim gibi benim aracım normal trafikte gezen araçların çoğundan zaten yavaş olduğu için normal trafik şartlarında sizi isterse herkes geçer. Daha önce hızdan hiç bahsetmemiş ben değil de....İsterseniz artık siz hızdan hiç bahsetmeyin. Kazasız belasız günler....
degerlı arkadasım zaten burada dogru olan sızın tutumunuz ona bır lafımız yok, hız tabıı kı ıyı bırsey degıl ama bahsetmeye calıstıgım sızın normal hızda seyretmenıze manı olurlar,tacız ederler,sıkıstırırlar,tampon tampona gıderler vs.vs. inan ben aracımı yenı aldım 2 depo fullememe ragmen sabıt 90 km hızda ne yakıyor onu deneyemedım henuz neden bırakmıyorlar cunkı,ustune cıkıyorlar bunu belırtmek ıstemıstım.
hayır onu zaten ben size yazmamıştım. Sayın LND arkadaşımıza yazmıştım.
yok yaa benim takıldıgım nokta diyorsunuzkii 0-100 ü 10 sn nin bile altında olan araclarda hız söz etmek yanlış diye..
ama sizin arac ta 10 sn altında degil yanii bunu bilmeniz lazım
neyse yaa hayırlı günler![]()