ferrari bambaşka bişey arkadşlar onun motor gücü ve monifoldun dolayı benimde aklıma takılır hep o ferrrari ve 600cc ve üzeri süper sport motorlar ne yapıyorlarki 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim açıklamanız için konu zaten polisimizin ceza kesip kesememesi değil şimdi hiç affetmiyorlar birkaç çekicide ferrari gördüm çekilirken konu muayenede adamın ses debisinden ötürü aracıma ağır kusur bulması pahalı marka bir araca birşey diyememesi o halde tüv onayı verirken de çifte standart uyguluyor bizlere ferrari kadar ses çıkarma özgürlüğü sunmuyor teknik olarak yoksa dediğim gibi ben 4 senedir egzosttan ceza yemedim çok şükür.arkadaşlar muayene istasyonu bilmiyorum ama biz abart egzost diye tabir edilen bariz dikkat çekici olanlara işlem yapıyoruz sonradan yapılmış ama çok fazla ses çıkarmayan ve çok abartısı olmayanlara pek bişey denmiyor ama yinede yasak bu ferraridede olsa şahindede olsa aynı inanın biçok ferrariye ceza yazılmıştır ama biçok kilşiye göre onlara ceza yazılmamış gibi bi izlenim var cezası 62 tl o adama ne kadar dokunur bu ceza dülşünmek gerekir
Yanlış mantık her zaman heryerde parayı veren düdüğü çalamaz iyi o zaman azıcık vicdansız olan ya da cok parası olan nasılsa yırtarım diyen nasılsa fazla cezası yok dıyen cayır cayır adam ezsin, desibel neyse kurallar dahilinde ona uyulmalı ,uymayan spor araçlara sadece pistte izin verilmeli ya da ferari ,subaru ne kadar bağırıyorsa herkese o desibel miktarı sınır olarak konmalı...öyle her parası olan benim derse memleket teksas olur cıkarwalla o halde benim gözümün önünde olan sahneyi size anlatmak istiyorum.
tp= trafik polisi
ss= subaru sahibi
araç wrx sti
malum araç çevirmeye giriyor tabiki ilk göze çarpan aksesuralar sti prodrive olan aracın hood scoop diye adlandırılan kaput havalandırması ve devasa spoiler ı tp arkadaş ss ye
- spoiler ı göstererek bunu sökeceksin bu orjinal değil diyo. ss orjinal abi diyerek cevap veriyor bi şekilde inandırıyor. sonra aracın önüne gelen tp hood scoop u göstererek bune diye soruyor ss de cevaplıyor intercooler ı a hava akışını sağlıyor diye cevap veriyor. bunun üzerine tp o ne diye soruyor. araç sahibi kızarıp bozararak kaputu açıyor ve gösteriyor intercooler ı tp şaşkın tabi bu arada. bu seferde egzost a takıyor tp bi türlü inanmiyor yine orijnal olabileğine ve ss ye egzosttan ceza yazıyor.şimdi bu araca benzinin 4 tl olduğu bi ülkede parayı bastırıp gönül rahatlığıyla binemedikten sonra öyle araban olsa noolur olmasa noolur.
+ :good:Yanlış mantık her zaman heryerde parayı veren düdüğü çalamaz iyi o zaman azıcık vicdansız olan ya da cok parası olan nasılsa yırtarım diyen nasılsa fazla cezası yok dıyen cayır cayır adam ezsin, desibel neyse kurallar dahilinde ona uyulmalı ,uymayan spor araçlara sadece pistte izin verilmeli ya da ferari ,subaru ne kadar bağırıyorsa herkese o desibel miktarı sınır olarak konmalı...öyle her parası olan benim derse memleket teksas olur cıkar![]()