hangi ilçeymiş merak ettim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun diyelim abi önce aynısının daha beterı geldı basıma
dalaman -göcek arasında subat ayında (burda fazla kış olmaz en fazla yağmur)
bana zincir sordular.dedim memur bey siz ne kadardır burada görev yapıyorsunuz dedi 2 yıl ben de 19 yıldır buraya kar yağmadı dedim.sen misin adamı mort eden 30-b den bi yazdı 130 lira zor kurtuldum elinden!!!
geçmiş olsun diyelim abi önce aynısının daha beterı geldı basıma
dalaman -göcek arasında subat ayında (burda fazla kış olmaz en fazla yağmur)
bana zincir sordular.dedim memur bey siz ne kadardır burada görev yapıyorsunuz dedi 2 yıl ben de 19 yıldır buraya kar yağmadı dedim.sen misin adamı mort eden 30-b den bi yazdı 130 lira zor kurtuldum elinden!!!
Benim aracımdaki bile TÜV'de hafif kusurlu sayıldı (susturucunun ucu eğri olduğu için kestirip krom ama biraz geniş bir uç taktırmıştım).egsoz ucu damı yasak benim egsozum paslandı kötü oldu ucu bende değiştirdim egsoz ucu taktırdım görse polis laf edecekmi onada?
Dün akşam eve dönerken bulunduğum ilçenin çarşı merkezinde polis çevirmesi vardı. Sağa çekip durdum, bir polis memuru hızlı adım yanıma geldi araca yaklaşınca birden duraksayıp arkasından yürüyen polise dönerek aynen şöyle dedi:
- Oğlum film değilmiş lan bunlar perdeymiş, tüh.
O an içimden kıs kıs güldüm morardılar diye.
Tekrar yanıma yaklaşarak ehliyet ruhsat istediler tamam dedim verdim. Sonra ekip arabasının yanına gidip el kol hareketleriyle beni dışarı çağırdılar.Çevirmelerde huyumdur ceza yemedikten sonra araçtan inmem asla ama bunlar çağırınca indim çaresiz.
Akşam akşam bana mı denk geldi dedim şansa bak diye yakınırken polis evet şanslısınız bugün ilçedeki yeni bir uygulamayla alkol muayenesine başladık ilk durdurduğumuzda sizsiniz diye ağzıma alkolmetreyi dayadı.Sonuç sıfır tabi.
Şimdi burada beni düşündüren karşımdaki polis devlet memuru, ben de devlet memuruyum. Tamam benim camları film zannedip ceza kesmek için durduruyorsun buna birşey diyen yok ama, film değil de perde olduğunu anlayınca bu üzüntü neden. Memur maaşları artık trafik cezasıyla ödeniyorda benim mi haberim yok. Yazıktır arkadaş... devletin bir memuru diğer memuruna ceza yazamadım diye kahroluyor. Diyecek söz bulamıyorum.![]()
Bu film olayı her nedense her ilde aynı derecede değil genelde küçük şehirlerimizde ve turistik yerlerde serbest sanki yada benim gözüme öyle gözüktü