Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CALİBRA BG link' Alıntı:yavuz kalorıfer yonlendırıcısını neden cam kısmında acık bırakıyorsun o vazıyetteyken klımanın çalıştığını bılıyorsun dımı
eğer sadece cam kısmı acık kalırsa ve ufleme duğmesını acarsanız o zaman klıma devreye gırıyor ama on cam ve ayak veya yuz kısmı acık beraber çalışırsa o zmaan klıma açılmıyor bunu deneyın bana hak vereceksınız haa bu arada klıma çalışıyor ama ışık duğmesı yanmıyordreamofice link' Alıntı:Hava yönlendırme tuşlarını ben de acık bırakıyorum sureklı neden klıma calıssın o vazıyette?
şimdi aga senın aracın klıma sıstemı farklı edıtıon ların kı daha farklı yazın sadece on cam açıkken fan açıldığı zaman klıma devreye gırıyor ama ışık yanmıyor bunu kıme sorarsanız sorun en sonunda bana hak vereceğine aadım gıbı emınım bunu servıse gıdıp sorabılırsın kı bazı servısler bunu bılmezCosmo link' Alıntı:klima komresör düğmesine basmadığınız yada arka cam reziztansının üstündeki ön cam buğu giderme tuşuna basmadığınız sürece klima kompresörü devreye girmez.
klima kompresörü açıkken
![]()
sadece fan açıkken
[img=800x600]http://img15.imageshack.us/img15/345/20130522144211.jpg[/img]
ön cam buğu giderme tuşuna basınca
![]()
sadece yön tuşlarına hangi kombinasyonda basarsanız basın ne kompresör nede fan devereye girmez
sok sok bak bakalım polen fıltresı yenı mı eskı mı takmışlar 005hihihyavuzozkan link' Alıntı:Yarın sabah polen filtresinin kapağını söküp bakacağım. Bakalım oradan mı ses !
ben senın yerınde olsam ozel servıse gıderım hıc olmazsa yanlış yapılan işleerde hesap sorabılırsın yetkılıye sorsan heehee der geçeryavuzozkan link' Alıntı:hiç güvenim kalmadı Özkaymak' a bir söküp bakayım