Tork mu beygir mi?

forumun saatleri GERİ alınmadı mı nedir yukardaki mesajda "bugün, 17:37" yazıyor halbuki saat 17:00 bile olmadı :)

tork mu beygir gücü mü? sorusuna gelince
rakı mı balık mı? sorusuyla cevap vermek istedim :)
ikisi beraber olsun bence için rahat olsun...

torku yükseltme gücümüz varmı peki :)
rakının yanına kavun ister gibi oldum :P:P

o zaman suc yine opelde :D nie düzgünce rakısını peynirini aman yanlıs oldu :):) torkunu beygirini yüksek yapmaz ki :):)

136hp güç 188N tork.. hiçte fena değil binek bir araba için.... forumda da konusu geçmişti x20xer moto diye. gt motoru 156hpdir ve torku emin ol 188N'dan daha düşüktür. yüksek dereceli egzantrik güç artışı yapmakla tork kaybına neden olmuştur. x20xer kodlu motorlar 156hp güce ve 188N torka sahiptir. yani opc yazılımı ile tork değeri standarta getirirlmiştir..

Son düzenleme:
bence düşük 155 by 225 torku olacaktı anında 260 ı devirecekti :):)

turbo olmadan bu stadartta bir motorda o tork değerini alman neredeyse imakansız :D

forumun saatleri GERİ alınmadı mı nedir yukardaki mesajda "bugün, 17:37" yazıyor halbuki saat 17:00 bile olmadı :)

tork mu beygir gücü mü? sorusuna gelince
rakı mı balık mı? sorusuyla cevap vermek istedim :)
ikisi beraber olsun bence için rahat olsun...

...yok illa birini seçmek gerekirse torku seçerdim çünkü tork (kalkışta lazım) beygir gücüne göre (son süratte lazım) günlük hayatta daha çok kullandığın bişeydir.

güç olmadan bir araca nasıl hız kazandıracaksınız ki. evet hızlanmak tork ile alakalı görünsede aracı iten yada çeken bir güç olmadan zor...:)

200 nm torkun yanında 90 hp bana yetiyor artıyor bile.
Daha önce kullandığım araçlardan biride 90 hp idi(astra g 1.4) 4-5 ay sonra satmak zorunda kaldım rampada vites düşürmeden gidilmiyordu :(,şimdi büyütüyorum :D

Son düzenleme:
Geri