topkapı-merter hız sınırı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o tepki ondan değildir belkı akıllarınca sana, uyanıga bak sankı bız safız basmıyoruz gibisinden dokundurmuslardır :D bır nevı kendı egosunu tatmın etme,yavas gıdınce acemı sanılacagı izlenımını ortadan kaldırma psikolojısı de dıyebılırız bu ıyı nıyete :D yalnız ben de ne fesatmısım şimdi farkettim :)

Valla dediğinde olabilir cengiz abi :)o zaman bende ne kadar safmışım bunu şimdi farkettim :D

Valla dediğinde olabilir cengiz abi :)o zaman bende ne kadar safmışım bunu şimdi farkettim :D
estagfurullah ,saka bır yana ınsanlar ıyı nıyetınden yapmıstır gunahlarına gırmeyeyım, mesela bız de ankaraya gıderken otobanda gıdıs ıstıkametınde en sağa ters sekılde emnıyet serıdıne cekmıs yolu kontrol eden bir trafik ekip otosu suratlı gıdıyorum dıye baya sellektor yaptı oysa ben farketmemeştım o ana kadar anıden yavasladım baktım ılerde cevırıyorlar ,ben de o zaman sasırmıstım neden uyardı acaba dıye enteresan belkı de cok yoğunluk olunca arada uyarıyorlar :confused:

beni bi defa radarın kendisi uyardı sellektörle :D

çevirmeye varana kadar ter attım, adam yazdı bi taraftan da sellektörle küfür etti diye düşünmüştüm ama çevirmediler

beni bi defa radarın kendisi uyardı sellektörle :D

çevirmeye varana kadar ter attım, adam yazdı bi taraftan da sellektörle küfür etti diye düşünmüştüm ama çevirmediler

Makina açıksa biz onu farketmeden çok önce bizi görüyor zaten menzili baya uzun radarların..
Malkara yolunda 195km/h ile radara girdim ben 200km/h sanıyordum ama tako yanılmış benim :D
Tekirdağdan istanbula 110km/h ile döndüm yolun devamında :D

bence e-5 deki o radarlar kameralar gece işe yarar bilhassa gece 12 den sonra.. çünkü gece gerçekden manyağı psikopatı o yollarda terör estiriyor dikkat ederseniz e-5 deki en büyük kazalar geceleri sabaha karşı oluyor bilhassa haliçin oralarda bakırköy kısmında bolcana oluyor ben geceleri orta şerit yada sağ şeritten korka korka gidiyorum psikopatın teki gelipde arkadan bindirmesin diye bir arkadaşımın yıllar önce çünkü başına geldi gece aile gezmesinden dönüyorlar saat 2 gibi orta şeritte normal hızında giderken güm diye bir ses gerisini hatırlamıyor arkadaş zaten hanımı tuttum diyor bir iniyor arkada renault 9 bindirmiş ondanda geriye bir şey kalmamış o sıra polisi beklerken aynı noktada bir büyük kaza daha oluyor gene süratli bir adam bir araca arkadan bindiriyor..

o kameralar radarlar gündüz değilde gece çok işe yarar tabi gece görevini yaparsa oda var..

2004 yılının yazında susurluğu geçtikten sonra uno aracımla yapıştırmış gidiyorum 140-150 Allah ne verdiyse, karşıdan gelenlerde sellektör yapıp korna çalıyorlar bana. Yahu 1 oldu 2 oldu 3 oldu ben gerildim ondan sonraki her bunu yapana başladım el kol küfür günah etmeye. Takriben 15 dk sürdü sürmedi polisin radar çevirmesiymiş bende girdim. Polis "Önder Bey neden bu kadar süratli gidiyorsunuz ? Radara 146 km hızla girmişsiniz ceza yediniz" dedi. Bende "o kadar insanın uyasını anlamadım, mallığımın cezasını yedim, bari ihbarlı kesin cezayıda tatil paramdan gitmesin" dedim. Daha ne yapayım :)

Ama ders oldu tabiki, artık küfür etmiyorum...

Eskişehirden istanbula dönerken yeni duble yolda hız sınırı 110 ben 140 civarı filan gidiyorum yol çok eğlenceli olmuş tatlı virajlar var filan diye. Karşı yönden bir araç sellektör yaptı eliylede yavaş yavaş işareti yapınca ben asıldım frene 100 e düştüm o sırada arkamdan konvoy halinde romanya plakalı skodalar geliyordu ben yavaşlayıp sağa geçince bunlarda arkama dizildi. 2km filan gittim bi baktım ilerde radar. Romanya plakalı konvoy otobana girene kadar peşimden ayrılmadı ben ne yaparsam onlarda aynısını yaptı. :D

Geri