topkapı-merter hız sınırı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hangi sahil yolunda.. tek serit oldugu icin mi ip gibi.. cevirme mi var..
Bakırköy sahil yolu 1 adet eds ataköy konaklarının orda diğeri galeria nın orda...
Kimisi yavaş geçip hızlanıyor 2.ye gelirken tekrar yavaşılıyor ama bilmiyorki sistem 2 radar arası ortamaya göre hız limitini hesaplıyor :D
Tam orda işte millet ip gibi dizilmiş halde her şeritte eşit hızda gidiyor..:rolleyes::rolleyes:

sahilde olurda e-5 de çevirme yapamazlar büyük bir şey olmadıkça uluslar arası bir yoldur e-5 aşırı yoğun bir yoldur o yolda değil çevirme asfalt çalışması bile yapılsa avcılarda çalışma yapılsa beşiktaşda trafik olur o yoğunluk oraya kadar yansır e-5 kilit bir yoldur.. ne kadar hız sınırı yazsada yada olsada ben orda radar tarzı bir şey olduğunu pek sanmıyorum hangisine yeteşicekler günde o yoldan yüzbinlerce araç geçiyor onuda bırak zaten o yolda sürat yapabiliceğin bir yer yok.. normal güniçi vakitte e-5 de bile artık 40 ın üstüne çıkmana olanak yok.. ancak geç vakitlerde biraz trafik rahatlıyor.. rahatlama dediğimde ancak 70-80 e çıkabilirsin..
çevirme yapmazlar zaten Hakan foto çekip yaptığın süratle birlikte eve yollarlar, hız olayına katılmıyorum ben cok rahat yolun durumuna göre 150-180 lere cıkabiliyorum ara ara, tabıı kı uygunsuz bır davranıs, tavsiye ve tasvip etmiyoruz ama hızlı kullanıyorum ne yalan söyleyeyim ve benim gibiler yüzünden bu uygulama başlamıştır büyük ihtimalle ama onların koyduğu hız sınırı da akla ve mantığa aykırı yandan giden metrobüslerden bile yavaş gideceksin bu imkansız.

çevirme yapmazlar zaten Hakan foto çekip yaptığın süratle birlikte eve yollarlar, hız olayına katılmıyorum ben cok rahat yolun durumuna göre 150-180 lere cıkabiliyorum ara ara, tabıı kı uygunsuz bır davranıs, tavsiye ve tasvip etmiyoruz ama hızlı kullanıyorum ne yalan söyleyeyim ve benim gibiler yüzünden bu uygulama başlamıştır büyük ihtimalle ama onların koyduğu hız sınırı da akla ve mantığa aykırı yandan giden metrobüslerden bile yavaş gideceksin bu imkansız.

nerde yapıyorsun cengiz abi sen bu hızı :D 150-180 diyorsun ben zincirlikuyudan bakırköye 60 ı geçemiyorum haliç üstünde zaten kontağı kapat olduğum yerde trafikden gidemiyorum.. :D ben şöyle diyim gün içi çalışma saatlarınde ve işe gidiş dönüş saatlerinde ortalama 9 dan akşam 9 a kadar olan bölümde e-5 çoğu yerinde trafik ya orta halli akar ya ağır akar ya yoğundur yada felç ama öyle 150-180 yapılabilicek bir alan yok o kadar bir yol ve boşluk yok :D belki büyükçekmeceden sonra oralarda trafik azalıyor ondan sonra basılabilinir..

Eds çıktı, Kameralar yayıldı mertlik bozuldu :D Otobanda yol kenarında mobese görüyorum tedirgin oluyorum :D Bizim için öyle gibi gelsede sonuçta bir çok olayın çözülmesini sağlıyorlar ama..

nerde yapıyorsun cengiz abi sen bu hızı :D 150-180 diyorsun ben zincirlikuyudan bakırköye 60 ı geçemiyorum haliç üstünde zaten kontağı kapat olduğum yerde trafikden gidemiyorum.. :D ben şöyle diyim gün içi çalışma saatlarınde ve işe gidiş dönüş saatlerinde ortalama 9 dan akşam 9 a kadar olan bölümde e-5 çoğu yerinde trafik ya orta halli akar ya ağır akar ya yoğundur yada felç ama öyle 150-180 yapılabilicek bir alan yok o kadar bir yol ve boşluk yok :D belki büyükçekmeceden sonra oralarda trafik azalıyor ondan sonra basılabilinir..
hafta sonu musaıtsen bızzat gosterırım :D kardesım benım arac 3 de ve cok kısa surede zaten 160 lara cıkıyor 160 bana gore cok degıl en ufak boslukta basıp bırakıyorum devamlı aynı suratı zaten yapamayız orada haklısın yol musaıt degıl :D

öyle anlık çıkıyorsan o başka bende devamlı sandım diyorum nerde öyle yol var yok varsa söyle eve kestirmeden gidiyim :D :D trafikde ızdıraba girmiyim :D

öyle anlık çıkıyorsan o başka bende devamlı sandım diyorum nerde öyle yol var yok varsa söyle eve kestirmeden gidiyim :D :D trafikde ızdıraba girmiyim :D
yok yahu oyle mumkun mu dur yerlerı de soyleyeyım okuyup oralara da kamera koysunlar :D topkapı avcılar ıstıkametınde şirinevlerdeki ve yenibosnadaki kargasayı ya sabır cekerek atlatıyorum hava alanı ayrımının orada seyrelıyor orada bır sıkıyorum anında 3-4 180 lere cıkıyorum taa kı sefakoy beledıyesıne kadar,dönüşde de kucukcekmece rapmayı bıtırır bıtırmez ne hıkmetse mıllette sol şerıt hastalığı var sağ bomboş oradan sıkıyorum taa tunç petrole kadar :D orada 220 gordugum de oluyor kaldı kı bız yaslıyız makassız surat yapıyoruz sen bır de genclerı dusun makaslı makaslı neler yaparlar bakma kameralar ıyı oldu bır ceza gelse bırkac ay biz de yavaslarız...kısaca yolda bazı yerler var hep kronık ve surucu alıskanlıgından aynı yerlerde aynı dızılıs oluyor oraları ıyı bıldıgımız ıcın bu suratlere cıkıyoruz anlayacagın burada etık davranıp yalan soyleyecek halımız yok yanlıstır gençler asla yapmamalıdır...

Geçen ataköy sahilde herkes sağ şeride geçmiş yavaş yavaş gidiyo bende tam kapatıcam millet korna selektör dörtlü herkes bana kameraları gösteriyor :) o an uyandım olaya Bu arada bu dayanışma çok hoşuma gitti :) adamlar ceza yemim diye nerdeyse önümü keseceklerdi :))

Geçen ataköy sahilde herkes sağ şeride geçmiş yavaş yavaş gidiyo bende tam kapatıcam millet korna selektör dörtlü herkes bana kameraları gösteriyor :) o an uyandım olaya Bu arada bu dayanışma çok hoşuma gitti :) adamlar ceza yemim diye nerdeyse önümü keseceklerdi :))
o tepki ondan değildir belkı akıllarınca sana, uyanıga bak sankı bız safız basmıyoruz gibisinden dokundurmuslardır :D bır nevı kendı egosunu tatmın etme,yavas gıdınce acemı sanılacagı izlenımını ortadan kaldırma psikolojısı de dıyebılırız bu ıyı nıyete :D yalnız ben de ne fesatmısım şimdi farkettim :)

o tepki ondan değildir belkı akıllarınca sana, uyanıga bak sankı bız safız basmıyoruz gibisinden dokundurmuslardır :D bır nevı kendı egosunu tatmın etme,yavas gıdınce acemı sanılacagı izlenımını ortadan kaldırma psikolojısı de dıyebılırız bu ıyı nıyete :D yalnız ben de ne fesatmısım şimdi farkettim :)
:kop::kop::kop::D:D:D:):):):kop::bisiklet::yahoo:

Geri