temelli radarı

İzmir aydın otobanındaki kameralar aktif, hiçte affı yok gişe çıkışlarında işlemi tamamlıyorlar.

İzmir aydın otobanındaki kameralar aktif, hiçte affı yok gişe çıkışlarında işlemi tamamlıyorlar.
vallaha mı..bana yakında damlar o zaman ceza..en son gelirken allah ne verdiyse basmıştım tapa gaz..
gerçi benden önce arkamdan gelen 50 li yaşlardaki jaguar sürücüsüne gelmesi lazım..220 ile hızlı gittiğimi sanarken sellektör yaparak yol istedi benden dayı..küfreder gibi geldi geçti sonra

vallaha mı..bana yakında damlar o zaman ceza..en son gelirken allah ne verdiyse basmıştım tapa gaz..
gerçi benden önce arkamdan gelen 50 li yaşlardaki jaguar sürücüsüne gelmesi lazım..220 ile hızlı gittiğimi sanarken sellektör yaparak yol istedi benden dayı..küfreder gibi geldi geçti sonra

Meraklanma kuvvetle muhtemel damlamaz. Genellikle gişe çıkışlarıda durdurup cezayı kesiyorlar. Sürekli çalışmadıklarından olsa gerek her zaman çevirme olmuyor, olmuyor diyede bunada güvenmemeli.;)

Meraklanma kuvvetle muhtemel damlamaz. Genellikle gişe çıkışlarıda durdurup cezayı kesiyorlar. Sürekli çalışmadıklarından olsa gerek her zaman çevirme olmuyor, olmuyor diyede bunada güvenmemeli.;)

:good:+ sonradan gelirse yananlardan biri de ben olurum :(, fazla sürat yapmasam da zaman zaman 120 km'yi geçtiğim oluyordu.

:good:+ sonradan gelirse yananlardan biri de ben olurum :(, fazla sürat yapmasam da zaman zaman 120 km'yi geçtiğim oluyordu.

Yüzde on ilave et ettiğini geçmesseniz bildiğiniz gibi gelmez inşallah.

Radar olsa ne olur olmasa ne olur. 200 km leri ifade edenlerimiz var arkadaşlar.Sizlerin değilse de karşınızdakilerin canı emin olun önemlidir.Yorumlara bakınca gerçekten üzüldüm.Kimseye ithaf etmiyorum ama o göstergelerde ne kadar hızlı olucam çabasında olmak üzücü bir durum.Kusurabakmayın , samimiyetimle görüşümü yazdım.

Evet Emre bey haklı olabilirsiniz ama benim bastığım yer 3 şeritli yol ve bunu herzaman yapmış değilim yol boş ise fırsatım varsa denerim söylediklerinizde haklı olduğunuz için bunu yanlış anlamıyorum ve yanlış anlamanız için yazmıyorum.
Ben otobanda 190 görürken millet 2 şeritli yollarda makas atarak 160 170 yapıyo onu geçtim şehir içinde yolun başından sonuna kadar bakalım ne kadar yapcam diye aracını redline kullanıyo.
bunlarda üzücü durumlar.Hayat heryerde hayat ve dünya üstünde daha değerli bişey yoktur.

Yüzde on ilave et ettiğini geçmesseniz bildiğiniz gibi gelmez inşallah.
Hız dediğim 130-140 km. Fazlası maddi ve manevi olarak beni bozar :(.

Geri