temelli radarı

ankarada radarlar çalısmıyo arkadaslar yeni sistem uygulamasına geçilecek oyüzden artık ceza kesmiyo ben hep basarak geçiyorum artık

bu sefer aracı bırakacam koşarak geçecem. bakayım koşarak kaç km hız yapıyorum ve banada yavaş koşunuz diyecekmi acaba:D

bu sefer aracı bırakacam koşarak geçecem. bakayım koşarak kaç km hız yapıyorum ve banada yavaş koşunuz diyecekmi acaba:D

:kop: Abi otobanda koştuğun için ceza yazılan ilk insan olabilirsin walla :D

aydın otobanında range rover at a çarpıyor ve at ölüyor haliyle. range de ufak hasar var . at yolun ortasında boylu boyunca ölü yatıyo araç sahibi at ı tek başına kenarı çekemiyor. hemen polis i arıyor yetişin kaza olacak yolda kocaman at yatıyor diyor. polis gelene kadar bir adet uno içinde 4 tane üniversiteli genç son sürat yaklaşıyor, araç sahibi yola atlıyor durun hop mop derken uno yerde yatan at a süratle bir vuruyor ve havalanıyor. range rover sahibi yemin ediyor uçan uno gördüm diye:D...uno biraz havada süzülüyor ve ilerde asfalta vuruyor ve ortadan diklemesine ikiye katlanıyor..araçtaki çocuklarda hasar yok Allahtan ama şok var . arka koltukta oturanlar ağlıyor, ön koltukta oturanlar lan nasıl uçtuk hahaha zuhahah diye gülüyor. otobanda adamın karşısına herşey çıkabilir......

Ceza yazılacak olsa, ilerde çevirme olur. Bir kere başıma geldi....

Aydın otobanın hali ya evlere şenlik ya da bu tür olumsuzluklar bana denk geliyor. Geçen sene akşamüstü Kuşadası'ndan İzmir'e dönerken (dinlenme tesisinden sonraki rampanın bitimindeki virajı döndükten hemen sonra tatlı bir iniş başlar) otobanın en sol şeridinde araba arka döşemesinin oturak kısmı vardı, maşallah bu yolda araba kullananların çoğu Allah ne verdiyse basarlar o nedenle durup da minderi almaya tırstım :(.

Aynen izmir otobanı evlere şenlik bir gün başımıza geldi babam kullanıyor arabayı normalde allah ne verdiyse basar susadı yavaşladık 90 a kadar orta şeritte yola devam ediyoruz o sırada aleminyum çatı malzemesi taşıyan tır son sürrat gidiyor 100 ü belki geçiyordur hızı 200 metre ilerimizde idi tabi bide ne görelim karşımızda rüzgardan çatı profilleri havaya uçmaya başladı bir fren sıktı babam durduk arkamızan gelenlerde allahtan yavaştı onlarda durdu bilmiyorum ama 150ile filan o parçalara çarpsaydı biri hali vahimdi.Resmen adam bütün yükü aydın-izmir otobanına boşalttı :D

radar diil hız ölçer o :D
otobanda bayır aşağı salıp 260 ı görmeniz bile mümkün :D deneyin süper oluyo :D

evet herkesin söylediği gibi hız ölçer ondan ceza gelmez ama bu üst geçitlerdeki kameralar nolucak bilmiyorum bursa'daki kameralarıda aktif etmişler çatır çatır geliyo arkadaşların adrese nolucak bilmiyorum :D

Geri