tekleme sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06yzm66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dedimya en basit soruno bende cok yaşadim onu gittim gaz enjektörlerini değiştirdim sorun çözüldü eski enjektörler cok ses yapiyordu şimdi allaha şükür ne ses kaldine bişey geçmiş olsun ben bujileri değiştirmedim ama aracim 80 bini dün devirdi benimde araçi bakima sokacam gitti dünya para :)

gitti dünya para hiç sorma yaa ben arabaya harcadığım paryla neler yapardım neler:D benimde haziranda muayene var aracı kontrol ettirdim 970 tl cik masraf çıkardılar özel serviste mecbur yapılacak:(

Lpg nin filitreleri katkılı gazdan dolayı tıkanıyor bazen filitrelerinide kontrol ettir tıkanmış olabilir.

lpg yi sürekli opet'ten alıyorum hiç değiştrmedim petrolü hep milangaz alıyorum katkılı değil diye biliyorum ben.

bendede aynı sorun var lpg nin markası omvl enjektörleri tamamen değiştirdim ama düzelmedi kafayı yicem bu sorundan dolayı.kesin çözümü yok bu teklemenin herkeste farklı sorunlar çıkıyor kiminde kelebek boğazı kiminde egr valfi kiminde yanlış montaj onun için tek bir yere bağlamak lazım ama bu sorunu tamamen ortadan kaldıran bir kullanıcıya rastlamadım ben.sadece bir kişi vardı yanlış hatırlamıyorsam o da sibop gaydlarınımı kısaltmıştı kurum bağlıyormuş ondan yapıyormuş ama ne derece doğru bilmiyorum.bence hiç uğraşmayın satın 16-17 eder araçlarımız dizel corsa al bin git en güzeli.valla ben öyle yapcam en yakın zamanda

Geri