TC düğmesi

ön sisde arka sisinde panelde ışığı yanıyor ama parklarda bastığın zman sislerin paneldeki ışığı yanmıyor bnde o yüzden gözümü almasın diye o ışık, ilk önce parklardaken sisi açıyorum sonra farları açıyorum

anladım arkadaşlar gösterge panelini sökecez sislerin ışığı için... birde bugün klima ve tc butonunu hangi oıpel parçacısına sorduysam bulamadım çıkamcıları gezdim onlarda da yok.....izmir de nerde vardır bilen veya ödemesi tarafımdan olacak şekilde kargoyla gönderecek bi insan evladı lazım... yardım pls....

bende de aynı sıkıntı var ama bende komple tc sistemini devre dışı bırakma gibi bişey yok yani aracım vites geçirirken kitleniyor resmen yüksek devirde yeni tuş sipariş verdim bende tepki alamıyorum tuşa basınca açma kapama gibi bi lüksüm yok fakat bişey farkettim bayaa patinaj çektirince sistem bazen kendi kendine devre dışı kalıyor öle sürüş keyfini yaşayabiliorsun bayaa :p ama kontağı açıp kapayınca normale dönüyor yine umarım çözersin ama ampül sorunu gibi geldi bana seninki

evet ampul sorunu sadece ama ampul ayrı olarak satılmıyomuş düğmenin değişmesi gerekiyormuş galiba.... sorun orda başlıyo her yerde bulunmuyo düğme....

Geri