TC düğmesi

o zaman senin düğmede sorun var. ona baktır.

hımmm.... düğmeyi söküp başka düğmeyle denemek lazım bi de öyle deneyelim....

bi de şu sis lambalarını yaktığımızda göstergede lamba yanıyodur mutlaka? yani normalde....

Benimde klima düğmem öyle olmuştu. (lambası yanmış)

on sıslerın gostergede ısıgı yok dıye bılıyorum ben, sadece sıslerı yaktıgımız dugme uzerınde kucuk yesıl ısık var.

arka sıs yanar on yanmıyor

Ön panelde en soldan
1. ön sis yeşil
2. uzunlar mavi
3. arka sis turuncu lambası da parkları ve kısaları yaktığımda hiçbir lamba yanmıyor bende normalmi acaba?

Ön panelde en soldan
1. ön sis yeşil
2. uzunlar mavi
3. arka sis turuncu lambası da parkları ve kısaları yaktığımda hiçbir lamba yanmıyor bende normalmi acaba?

benim düğmenin üstünde basınca yanan herhangi bi lamba yok göstergedeki kesti diye bugün bide 50 ytl verdim göstergeyi söktürdüm işin enteresanı bahsettiğiniz soldan ilk benim göstergede uzunlar için yanan mavi var ön sisler için ışık da yok boşuna verdik 50 lirayı... acayip derecede kafaya taktım ben bu olayı yok mu 99 model gls si olan kimse onlarda nasıl acaba...sonradan takmamı diye sorduk düğmesine bakan orjinalinde var diyo....nasıl oluyo anlamadım bilenden yardım....

50 ytl çok almış gibime geldi :S keşke halledebilseydin...

arkadaşım gösterge paneli sökülüp oksitlenme olabiliyor. Tuz ruhuyla filan ilaçlarla temizlendiğinde bazen problem ortadan kalkabiliyo.Benim başıma btün lambaların sönme olayı gelmişti hiçbişi yanmıyodu usta sonra temizledi jackleri bi taktı.Sonra prıl pırıl..

Geri