TC düğmesi

cptdeniz 55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
99 model vectra gls ön konsolda bulunan TC butonun bastığımda hem buutonun üstünde hemde gösterge panosunda herhangi bi lamba yanmıyor bilgisayara bağlayınca herhangi bi arıza da vermiyor nedeni ne olabilir
birde son olarak parklar açıkken ön sis lambası düğmesine basıyorum sisler yanıyor ama yine gösterge panelinde herhangi bi uyarı yada açık durum lambası tarzında bi şey yanmıyor....bunların nedeni ne olabilir.....

araçanınızda kesinlikle donanım arızası var yetkil iservise başvurunuz

lambası yanmıstır arkadasım
sarı lamba arkadan 4 yada 5. galıba

hımmm...zaten bugun servisteydim baktılar baktılar bilgisayarada bağladılar teste çıktık beraber ustayla frene basınca abs devreye giriyor ani kalkışta tc çalışıyo bi sorun yok dediler ama yinede kafama takıldı niye yanmıyo ışığı...bunun sigortası filan ayrımı acaba...

araçanınızda kesinlikle donanım arızası var yetkil iservise başvurunuz

nasıl bir tespittir bu anlamadım valla. söyleyecek söz bulamıyorum ccidden. oldu olacak fabrikaya dava acsın arkadas. allahım yaaa...

arkadasım senin sorunun belli. göstergedeki ampuller patlamıstır. ampullerin değişmesi gerekiyor diğer arkadaslarında dediği gibi.

bılmıyorsan sokemezsın
eger cok ıstıyorsan soktur temızlet dıger lambalarıda kontrol et saygılar.
osram ampul kullan

anladım....ya birazda serviste korkuttular beni açıkcası beyinde filan problem olabilir söküp bakmak lazım filan dediler arabayı da yeni aldım daha tırstım doğrusu...lambaysa iş kolay...nası sevindim yaaa anlatamam

tc konusunda bende de aynı sorun. göstergede ışık yanmıyor. yukarda seninde dediğin gibi tc devreye giriyor ama.. zaten her konak kapatıp açmada devreye giriyor otomatik olarak o yüzden devredemi değilmi fazla da sorun olmaz. öylede kullansan zararı olmaz

şimdi arabaya inip geldim kontak açıkken çalıştırmadan önce göstergede tc lambası yanıyor çalıştırınca sönüyor araba çalışıkken düğmeye basınca yanmıyor...ampül olsa hiç yanmaz???

Geri