tavandaki led tam sönmüyor.

sinan_442

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün arabanın tavan ampülünü normal 12V mavi led ampül ile değiştirdim.Ama kapı kapanınca led tam sönmüyor çok az yanık kalıyor.Kendi orjinal ampülü yeniden taktım sorun yok tam sönüyor.Acaba led niye tam sönmüyor.Aküyü bitirir diye korkuyorum.acil cevap lütfen.Teşekkürler.....

Akü bitmez. Kapıyı kilitlersen tam söner.
Arada elektronik gecikme devresi olduğu için sızdırıyor,
normal ampül takılıyken de okadar akım geçer ordan ama normal ampülü yanmadığı için sen farketmiyorsun.
Bütün Astralar aynı şekilde aracında sorun yok..

sağol abi.Kilitleyince de aynı sorun var ama her arabada oluyosa bi sorun yok.

Bir gun isyerine arabayla gitmistim tavan lambasını acık unutmusum isten cıktıgımda farkettim yanıyordu lamba ve elimi lanbaya uzattıgımda cok fena ısınmıstı .
akuye hicbirsey olmamıs .

Aynısı dün başıma geldi bende geri söktüm ledi ozaman tekrar takayım

arkadaşlar ledler 1.2 volt ile 4 volta kadar çalışır. tepe lambasındaki ampuller 12 voltla.yani ışık sistemi kapanınca yavaş yavaş söber çünki 12 volt yavaş yavaş sıfıra doğru iner inerkende bağlı olan ampulün özelliğine göre farklılık gösterir, orjinal ampul 6-7 volt seviyelerinde söner . led ise daha düşük voltajlara kadar inse dahi hafiften yanar.

aynı sorun 5 aydır bendede var aku falan bitmiyor merak etme

bende 2 senedir kullanıyorum aynı sorun bende de var ama hiç problem yaşamadım ledli kullanmaya devam...

bende bir ara ledli lamba kullandım. çok sönük kaldı bende orjinali geri taktım.

aynı sorun bendede var aku falan bıtmez rahaat ol.

Geri